Nieuw in de boekhandel: Magazine OMG – we verloten 2 exemplaren!

Onze boekhandels zijn sinds kort een prachtig magazine rijker: OMG – Other, Me, God. Ook voor mensen die niet religieus, maar wel spiritueel zijn. Juist voor hen die graag het aardse met het hemelse verbinden, biedt dit magazine voeding voor de ziel.

Hoofdredacteur Marina de Kort-de Wolde uit Den Haag: “Er is zoveel goeds en moois in de wereld om ons heen. Toch vergeten we dat maar al te vaak. Onze levens zijn druk en hectisch, we zijn altijd bezig. Tegelijkertijd ervaren we dat het bestaan kwetsbaar is, vol onzekerheid en veel minder maakbaar dan we dachten. Maar de zaken waar het echt om gaat worden vaak niet benoemd en de belangrijke vragen blijven onbesproken. De verbondenheid met de ander en onszelf is op de achtergrond geraakt en we missen de ervaring van iets wat onze individuele levens overstijgt.”

OMG wil helpen de leegte te vullen door de blik te richten op de schoonheid van het leven, van tradities en van menselijke relaties. Door met andere ogen te kijken, diepgang te bieden en betekenis te geven aan dingen die we vaak voor vanzelfsprekend aannemen. De drie pijlers van het magazine zijn Other, Me & God. Zo laat OMG zien dat je met beide benen in de wereld staat en toch bezig kunt zijn met het hogere en de grote levensvragen – met als basis de Westerse traditie en cultuur. En dat je de ander nodig hebt om gelukkig te zijn en je levensdoel te vervullen. OMG is de plek waar hemel en aarde samenkomen.”

In deze eerste editie vind je:

• Wintervertelling door Jan Terlouw;
• Een filosoof, theoloog en schrijver in gesprek over de zin van het leven;
• Bijdragen van Leo Blokhuis, Manon Uphoff, Frits Spits en Désanne van Brederode;
• Antwoord op de vraag: Wat kunnen we leren van Jeanne D’Arc?;
• Alles over de mythen en sagen van het prachtige IJsland;
• De geruststelling: Wonderen bestaan! En wetenschappers lichten ze toe.

We verloten twee exemplaren van OMG!

Is dit magazine écht iets voor jou of voor iemand die je dierbaar is? Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de mail je adresgegeven of de gegevens van diegene aan wie je het magazine cadeau wilt doen. We verloten twee exemplaren in december 2020. De namen van de winnaars maken we op onze website bekend.

Wil je dit magazine direct hebben? Race dan naar je dichtstbijzijnde boekhandel. Het magazine kost 6,95 Euro. Ook kun je voor 25 Euro een jaarabonnement afsluiten. Daar krijg je een prachtige kaarten set bij cadeau.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *