Met echte ondernemers gaat het altijd goed

Op netwerkborrels merken we het aan de lopende band. Professionals, managers en ondernemers die uitgebreid vertellen wat er LASTIG is. Waar ze tegenaan lopen. Wie er vervelend is/doet. Wat ze NIET willen of wat ze NIET doen. JAMMER! Dat is namelijk helemaal NIET aantrekkelijk! En buitengewoon vermoeiend om naar te luisteren. Je gesprekspartner en potentiële (business)partner haakt binnen 3 seconden af. Heeft voor altijd een uitgeblust beeld van je op zijn of haar netvlies staan. En jouw woorden zingen zacht, zeurderig en zurig door in zijn of haar hoofd.

Dat kan beter! Want… met échte ondernemers, leiders en politici gaat het altijd goed

Dat wil zeggen: in ieder geval tijdens pitches, presentaties en op netwerkborrels. Ze zijn op een prettige manier zichzelf, weten wat ze willen, wat ze je te bieden hebben en brengen hun verhaal met verve (en vooral ook kort en krachtig) over het voetlicht. Ze raken hun gesprekspartner in het hart. Maken écht contact. Binden hun gesprekpartner binnen 3 minuten aan hun hogere doelen, hun bedrijf, zichzelf. Zorgen ook tijdens het gesprek voor wederkerigheid. Bieden direct Toegevoegde Waarde. Laten een ongelooflijk aantrekkelijke indruk achter. En doen goed zaken.

Het goede nieuws is: Charisma kun je kopen
En met Shakespeares theatertechnieken vertellen mensen jouw verhaal verder. Uit zichzelf.

Op 24 november lanceren twee van de beste presentatietrainers nieuw werk. Arthur Sevenstern en Elsewine Rietveld lanceren ‘Magnetisch Charisma’. Op 12 december lanceert Gijs Weenink, Directeur van de DebatAcademie, Pitchen en Speechen als Shakespeare. Beide trainingen leren je verbaal met scherp schieten. Trainen je in het krachtig vertellen van een inspirerend verhaal. Leren je raken vanuit het hart. Met meer persoonlijk en zakelijk succes tot gevolg.

Duur? Of overbodige luxe?

Incompany kosten deze trainingen rond de 3000 Euro per dag. Bij ons investeer je voor een middag 60,50 Euro. En krijg je er ook nog uitmuntend gezelschap én gratis koffie, thee, lekkers en een borrel bij….

Overweeg het eens.

 

 

 

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *