Personal Branding voor ZZP’ers – win het boek van Tom Scholte (3x)

Als ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor het werven van je volgende opdracht. Acquisitie doen is voor veel zelfstandig professionals niet het leukste onderdeel van hun ondernemerschap. Er is een manier van werken en communiceren die ervoor zorgt dat je jezelf niet hoeft te verkopen. Deze werkwijze heet personal branding. Als je hiermee aan de slag gaat, word je gevraagd voor de projecten en opdrachten waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Personal branding is een aanpak om je impact en je betekenis voor anderen te verhogen. Het is ook iets ‘sociaals’ het gaat om de ander. Het draait om de vraag hoe jij op de juiste plek en op jouw manier voor anderen problemen kunt oplossen of ze daarbij kunt helpen. Ook zeer aan te bevelen voor ondernemende professionals binnen organisaties.

Het boek nodigt je door de makkelijke schrijfstijl en heldere voorbeelden uit om na te denken over je toekomst. Wie is je ideale opdrachtgever? Wat zou je het liefste willen doen? Wat wil je heel graag veranderen in de wereld? Aan welke resultaten wil je een bijdrage leveren? Je vind handzame tips wat wel en niet te doen op social media? En hoe je jezelf kunt laten stralen en excelleren door o.a. de rol van kleuren, kleding, attributen en huisstijl. Daarbij gaat personal branding steeds uit van een focus op het positieve, op je kwaliteiten.

Waardering op Managementboek.nl: 4,5 uit 5 sterren! We mogen maar liefst 3 exemplaren verloten. Klik hier om direct deel te nemen aan onze win actie. Werkt de link niet? Stuur dan je naam en adres naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl. Je maakt kans op het boek als je ons: de naam geeft van de allerleukste hoogvlieger die je kent (slim, sensitief, ondernemend én hartelijk) OF om ons een filmpje te sturen over de kracht van luisteren (of het tegenovergestelde). Immers: goed luisteren naar jezelf ligt aan de basis van je personal branding succes. We kijken uit naar je reactie!

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen.

Namen van winnaars worden binnen 2 weken op onze website gepubliceerd.

Coach of commissaris nodig?

En blijf je na het lezen van dit boek steeds als een hond om je eigen staart heendraaien? Neem dan contact op voor één of meerdere consults. Je bent van harte welkom. Neem contact op voor de mogelijkheden en we plannen op korte termijn een eerste afspraak in: Petra Hiemstra – 06-33803867

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *