Regeling loopbaanadvies – Gratis carrière coaching voor rijksambtenaren!

Regeling loopbaanadvies – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je loopbaanadviseur of carrière coach bespreekt, is helemaal aan jou. Dat kunnen stappen binnen de overheid zijn, of daarbuiten.
*
Bij Haagse Hoogvliegers kunnen we je voor dit bedrag 7 coachsessies van 1,5 uur aanbieden of 6 coachsessies plus een dagtraining naar keuze, die jou verder brengt in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Kijk voor de dagtrainingen in onze agenda. Ook krijg je ons handboek gratis cadeau!
*
Haagse Hoogvliegers is CMI gecertificeerd op het hoogste niveau C. Tijdens onze gesprekken sluiten we aan bij jouw specifieke wensen en vragen.
*
Meestal bestaat een coachtraject uit een uitgebreide biografie analyse, een waarden- en vaardigheden analyse, een teamrol-analyse, een ‘ben-ik-een-hoogvlieger-test-en-wat-betekent-dat-voor-mij’ en een meesterschapsanalyse. Samen kijken we naar de rode draden in je leven en loopbaan en vandaaruit naar de toekomst. Waar loop je op leeg, waar krijg je energie van? Hoe kun je als hoog sensitief persoon je gevoeligheid goed inzetten? Hoe vind/creëer je een baan (of leefwijze) die recht doet aan ál je interesses of ambities? Wat wil je blijven doen? Waarin wil je je ontwikkelen?
We kunnen desgewenst je sollicitatiebrieven en CV tweedelezen en stellen je met alle plezier voor aan interessante gesprekspartners uit ons netwerk, als dat voor jou helpend is. Onze ervaring als assessor maakt het ook makkelijk om je voor te bereiden op eventuele assessments of andere pittige (functionerings- of beoordelings) gesprekken.
*
Ook als je overweegt om (deels) als ondernemer te gaan werken of als je wilt ontwikkelen tot (top) bestuurder ben je bij ons aan het goede adres. In het eerste geval kijken we hoe we jouw onderneming wind onder de vleugels kunnen geven en in het tweede geval focussen we op jouw persoonlijke leiderschapsstijl, meesterschap in het opleiden van anderen en het ‘dragen van grote veranderingsprocessen’ of bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een heldere, aansprekende visie voor onze samenleving.
*
We hebben inmiddels zo’n 750 ambitieuze mensen met plezier en succes begeleid bij het zetten van hun volgende carrière stappen en het vinden van een levensinvulling die vervult.
Daarnaast hebben we zo’n 2.500 mensen in eigen huis en bij organisaties opgeleid in liefdevol, sprekend en grootluisterend leiderschap, omgaan met weerstand, goed omgaan met lastige leidinggevenden/collega’s, aikido en nog veel meer..

Aanvraag loopbaanadvies: € 1.500 voor je loopbaan!

Je kunt je voor deze regeling aanmelden via het digitaal dossier van Loopbaanadvies. Aanmelden > Na aanmelding krijg je een LoopBaanAvies-code, die ik op de offerte moet vermelden die je bij het A&O fonds kunt uploaden. In de offerte moeten we vermelden dat we werken aan je competenties en dat we je ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen. Ook moet in de offerte vermeld staan dat we aan het einde van het traject een schriftelijke eindrapportage opleveren (al wordt hierop niet gecontroleerd).

Als coachee moet je de kosten van dit traject vooruit betalen en krijg je het bedrag na afloop van het traject teruggestort van het A&O Fonds. Uiteraard kun je bij ons aangeven hoe je dit traject wilt betalen (b.v. een vast bedrag per maand, dat voor jou haalbaar en betaalbaar is). Indien je méér sessies zou willen, kun je dat tijdens het traject aan het A&O fonds aangeven. De regeling loopt af op 30 juni 2021

Meer informatie

Heb je vragen over de Regeling Loopbaanadvies, dan kun je het beste je vragen direct stellen aan het A+O Fonds via:  of 06 29 521 339.

Vind je het fijn om te onderzoeken of wij bij elkaar passen? Voor ieder succesvol coachtraject is een goede klik cruciaal. Bel gerust voor een korte telefonische kennismaking, of kom een kwartiertje langs op ons kantoor aan de Nassaulaan 13 in Den Haag (naast het gebouw van de VNG in het centrum van Den Haag). Mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel: 06-33803867.

Goed om te weten

Bij ons krijg je altijd zoveel koffie, thee of water als je wilt. Je mag het altijd volstrekt met ons oneens zijn. Ieder helder Nee! brengt jouw Ja’s! dichterbij. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kostenloos geannuleerd of verzet worden. En uiteraard blijft alles wat je vertelt, vertrouwelijk en binnenskamers.

Je bent van harte welkom op ons kantoor, en het is ook mogelijk om de sessies telefonisch, wandelend, via Skype, Teams of WhatsApp te laten plaatsvinden. Net wat voor jou het fijnste is. Onze sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Je bent op maandag welkom om 11, 13.30 of 16 uur en
op dinsdag, donderdag en vrijdag om: 10.30, 13.30 of 16 uur.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]