Over schrijven voor Haagse Hoogvliegers door Marianne van Mourik

Een tweede ontmoeting volgde, en ondertussen hadden we ook al de nodige telefoongesprekken gevoerd. En steeds weer kwamen die columns voorbij. Poe, dacht ik dan. En veel verder kwam ik niet, wat gek is, want meestal denk ik heel veel.

Maar goed, uiteindelijk besloot ik het te doen, en ik begon met een column over hoogbegaafdheid. Dat ging goed, heel goed. Positieve reacties en, nog veel belangrijker voor mij, ik vond het leuk. Heel erg leuk. Ineens had ik een nieuw talent ontdekt (een beetje traag, want Petra had het kennelijk al maanden daarvoor ontdekt) en dat talent wil ik ontwikkelen. Kijken waarover ik nog meer kan schrijven. Ontdekken hoe dat werkt bij mij. Want een column schrijven is een heel ander proces dan commerciƫle teksten schrijven.

Kortom, Ik wil voorlopig graag schrijven voor Haagse Hoogvliegers. Vanwege de interessante onderwerpen, mijn eigen ontwikkeling en voor Petra. Zij is toch een beetje mijn ontdekker šŸ˜‰

En voor wie meer wil weten over wie ik ben en wat ik doe:

Marianne van Mourik

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *