Over schrijven voor Haagse Hoogvliegers door Marianne van Mourik

Een tweede ontmoeting volgde, en ondertussen hadden we ook al de nodige telefoongesprekken gevoerd. En steeds weer kwamen die columns voorbij. Poe, dacht ik dan. En veel verder kwam ik niet, wat gek is, want meestal denk ik heel veel.

Maar goed, uiteindelijk besloot ik het te doen, en ik begon met een column over hoogbegaafdheid. Dat ging goed, heel goed. Positieve reacties en, nog veel belangrijker voor mij, ik vond het leuk. Heel erg leuk. Ineens had ik een nieuw talent ontdekt (een beetje traag, want Petra had het kennelijk al maanden daarvoor ontdekt) en dat talent wil ik ontwikkelen. Kijken waarover ik nog meer kan schrijven. Ontdekken hoe dat werkt bij mij. Want een column schrijven is een heel ander proces dan commerci√ęle teksten schrijven.

Kortom, Ik wil voorlopig graag schrijven voor Haagse Hoogvliegers. Vanwege de interessante onderwerpen, mijn eigen ontwikkeling en voor Petra. Zij is toch een beetje mijn ontdekker ūüėČ

En voor wie meer wil weten over wie ik ben en wat ik doe:

Marianne van Mourik

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carri√®re coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je √©√©rst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Z√©ker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching РDen Haag Р6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching РDen Haag Р6 gesprekken

Carri√®re Coaching¬† – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carri√®re of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …¬† wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]