Stadswandeling voor leiders maatschappelijke transformatie groot succes I Herhaling op 5 juli

Transformaties initiëren en vormgeven op persoonlijk, organisatorisch of zelfs maatschappelijk / systemisch niveau vergt nogal wat aan vertrouwen. Van professionals in zichzelf. Van zichzelf in anderen. In het strategisch denken en handelen. In het erkennen en kunnen GROOTluisteren van angst, pijn en weerstand bij betrokken partijen.

Maatschappelijke/systemische transformaties? Nodig of wenselijk? Jazeker!

Beide. Ook in ons buitengewoon welvarende land zijn er altijd zaken die beter kunnen. Denk aan: betere zorg voor jonge ouders en hun kinderen, het stimuleren van excellentie in het onderwijs, het durven kiezen voor duurzame manieren van vervoer en energie, het tegengaan van treurigheid in het straatbeeld, het creëren van zinvolle nieuwe banen voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, het hartelijk welkom heten van vluchtelingen en hen intensief begeleiden zodat ze optimaal integreren, het bieden van waardige, mensgerichte zorg in de laatste levensfase van onze ouderen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Meer dan ooit is er ruimte voor burgers en professionals om zelf het heft in eigen hand te nemen. Om te kijken op welke wijze je klein- of grootschalige transformaties in je eigen omgeving, organisatie of  kunt bewerkstelligen.

Wie wandel(d)en er mee?

Deze wandeling nodigt professionals, ondernemers, projectleiders, managers en directeuren uit om in anderhalf uur te reflecteren op de systemen waarin we ons bevinden, hoe die ons beïnvloeden, hoe we ons ertoe verhouden en hoe wij ze vanuit ons eigen zijn kunnen beïnvloeden, ja zelfs transformeren.  We nodigen je uit om eerste kleine denk- en doestappen te zetten. En je daarbij te laten steunen. Immers: iedere drager moet zichzelf goed gevoed houden om voluit het beste van zichzelf te blijven geven.

Vanwege de grote belangstelling organiseren we deze wandeling op 5 juli opnieuw

Je kunt je hiervoor inschrijven onder ‘evenementen’ op deze site. In de betaalbevestiging vind je alle details die je nodig hebt voor je administratie.

Wandel je mee?

Je bent van harte welkom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Voor de kosten hoef je het niet te laten. We vragen een kleine bijdrage van 15 Euro. Ook een goed ochtend humeur is zeer gewenst. En natuurlijk een open geest, hart en wil om écht kennis te maken met de andere aanwezigen. We vragen je hen ‘groot te luisteren’ door het bewust uitstellen van je oordelen en het gedisciplineerd stellen van oprecht geïnteresseerde open vragen. Dan is meervoudig rendement gegarandeerd.

Zien we je op 5 juli? Graag tot dan en vlieg hoog, vlieg vrij en vlieg vrolijk in de tussentijd.

Hartelijke groet,

Petra Hiemstra – 06-33803867
Ricardo Buitinga – 06-53751742

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *