Systemische Bullet Journal I Verloting

Systemische Bullet Journal – Verderdenken en verderrijken gaat een stuk makkelijker als je vrijelijk je eigen ‘gedachtengedichten’ kunt uitschrijven, uitwerken, uitproberen en uittekenen op papier.

Dit notitieboek biedt veel ruimte om al je waarnemingen, inzichten, bijgewoonde opstellingen of wat je maar wilt bij elkaar te brengen, vast te leggen en te ordenen. Daarnaast biedt het boek ‘inspiratie voor onderweg’ door quotes van 25 systemisch werkers en 50 liefdevolle illustraties van onze ‘Minister voor Liefde’ Marianne Zuur.

Het is een aanrader en ideaal cadeaugeschenk voor iedere coach of trainer met interesse in systemisch werk. Een ook voor iedere ‘papierfetisjist’ die van prachtig vormgegeven boeken houdt waarmee je creatief kunt zijn 🙂

Op de website www.bulletjournal.com vind je uitleg van de ‘uitvinder’ van de bullet journal hoe je er mee kan werken.

We verloten 2 exemplaren? Is dit bullet journal echt voor jou of voor iemand die je lief hebt?

Stuur dan een mail met in de titel ‘Systemische Bullet Journal’ naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en vermeld in de mail je adresgegevens of de adresgegevens van diegenen die je dit journal gunt.

Het boek wordt verloot onder de eerste 10 respondenten, na verschijning van dit artikel in onze nieuwsbrief (september 2020). De namen van de winnaars worden bekend gemaakt op onze website.

De maakster, Marianne Zuur, vindt het leuk om na een poosje van je te horen hoe het bullet journal je bevalt!

Uiteraard kun je het boek ook direct bij uitgeverij Het Noorderlicht bestellen, voor 14,95 Euro (plus 2m95 Euro verzendkosten)

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *