Team Geluk – Winnaar spel Leo Bormans

De winnaar van het spel Team Geluk is Marja Paardekooper. Van harte gefeliciteerd. Het spel komt zo spoedig mogelijk naar je toe!

Spel Team Geluk Leo Bormans

In 2018 heeft Leo Bormans een spel op de markt gebracht: Team Geluk. Zijn stelling is: ‘Een gelukkig team geeft een goed gevoel, geeft de kans je op jouw manier te engageren en geeft meer richting en zin aan je leven‘.

Leo Bormans is zelfbenoemd Ambassadeur van geluk en levenskwaliteit. Hij is bekend van onder andere het wereldwijd verkochte boek Geluk – The World Book of Happiness. Europees Voorzitter Herman Van Rompuy heeft dit boek cadeau in 2012 gedaan aan alle wereldleiders met de vraag “geluk en levenskwaliteit” ook op de politieke agenda te zetten. Ook schreef Bormans het waardevolle voorleesboek over emoties ‘Geluk voor Kinderen’.

Het spel Team Geluk bestaat uit kaarten met vier onderdelen die samen het woord TEAM vormen:

TOETS. Je geeft een compliment aan een ander teamlid door een kaart te kiezen met daarop een positieve kracht van hem of haar.

EIGENAARSCHAP. De ontvanger gaat na of hij die kracht herkent en erkent als iets van hem of haar.

ACTIE. Het team gaat na hoe het van deze eigenschap ook een sterkte van het team kan maken. De kaart geeft daarvoor drie voorstellen en een 10 dagenopdracht.

MEER EN MINDER. De ontvanger krijgt één tip om meer met zijn positieve eigenschap te doen en één tip om uit te kijken voor de valkuil van zijn eigenschap.

Je kunt het spel voor 25 Euro bestellen bij b.v. Bol.com of bij Managementboek

Wil je meer weten over schrijver, spreker en inspirator Leo Bormans, klik dan hier.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]