Training Ik Luister Je Groot (Bouwen aan Vertrouwen) kreeg een 9,1

Dit korte en intensieve Meesterschapstraject biedt professionals die werkzaam zijn in veranderende organisaties, managers die verantwoordelijk zijn voor complexe samenwerkingsverbanden en ondernemers die vormgeven aan maatschappelijke of organisatorische transities handvatten om aan vertrouwen te bouwen. Dit traject is zeer geschikt voor mensen en managers die de lat voor zichzelf en anderen hoog leggen. Die ambitieus zijn. Die willen excelleren. En die dat op een goede manier, met behoud van de relatie, willen doen.

Het onderdeel ‘Ik Luister Je Groot’ van de training ‘Bouwen aan Vertrouwen’ werd vrijdag door de deelnemers gewaardeerd met een 9,1. Luisteren loont! gaven deelnemers aan. Niet alleen voelden zij zich groot-geluisterd, zij spraken hun waardering uit voor de praktische en toepasbare oefeningen die hen in staat stellen problemen beter daar te laten waar ze horen, luistermoeheid voorkomen, en grenzen te stellen aan pubers en bijvoorbeeld tijdens langdradige vergaderingen. Zij voelden zich uitgenodigd te oefenen met “distinguished leadership”, op micro, meso en macroniveau. Een van de deelnemers schrijft: “de trainster legt het niet alleen ‘uit’, ze legt het ook ‘in'”. Een ander: “door de casuïstiek was het heel praktisch en kan ik er maandag mee verder”. En: “Van het begin tot het eind voelde ik me gezien, gehoord en erkend. Je bent onderdeel van de groep. Is fijn.” Lees hier meer over de training.

Bouwen aan Vertrouwen laat leiders en leidinggevenden meer vertrouwen op zichzelf, hun kennis en kunde. Deelnemers leren beter omgaan met en zelfs genieten van weerstand. Leren (nóg) beter luisteren naar zichzelf en naar anderen. Doel van de training is om je (professionele) plek in te nemen vanuit je eigen kracht. Je haalt het maximale uit jezelf, zeker op momenten dat je aan de lat staat. Je kunt je professie uitoefenen vanuit de zekerheid van wie je bent. Deze training wordt verzorgd door Ricardo Buitinga, Guido Rijnja, Bianca van der Voorst en Petra Hiemstra.

In september bieden we de training opnieuw aan. Interesse? Lees hier meer over het hele programma. Je bent welkom!

Op 15 oktober bieden we een middagtraining ‘Ik Luister Je Groot’ aan. Klik hier.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *