Training Ik Luister Je Groot I Motiverende gespreksvoering gewaardeerd met een 9!

Luisteren is de basis voor Liefdevol Leiderschap. Het zijn dan ook vooral de nieuwe generatie lerende leiders die hun luistervaardigheden op het hoogste niveau willen brengen. Willen leren luisteren op micro, meso en macroniveau, zodat ze goed aansluiten bij hun gesprekspartners en leiding kunnen geven vanuit de toekomst die zich aandient.

“Het concept ‘luisterenergie’ uitgebeeld door de pot met knikkers, maakte dat luisteren ineens meetbaarder voor me werd. De realisatie dat goede vragen de sleutel naar vooruitgang zijn. “

“De wijze van vragen stellen is nog belangrijker dan ik al dacht. Ik neem mee: meer focus op de manier waarop ik mijn vragen stel en de wijze waarop ik non-verbaal luister.”

“De oefeningen waren bijzonder eenvoudig en daardoor heel effectief. Ik heb ervaren dat luisteren naar jezelf een goede raadgever is. De theorie over de ‘U’. is heel bruikbaar in mijn werk en ga ik zeker volgen in mijn gesprekken de komende tijd.”

“Het is goed om weer even stil te staan bij wat horen en luisteren is. Zowel op het werk als thuis toepasbaar”.

“Ik ben me bewuster van mijn oordelen en neiging om voor een ander in te vullen. Inzicht: problemen voor een ander oplossen helpt mezelf EN de ander NIET.”

De luistertraining ‘Ik Luister Je Groot I Motiverende Gespreksvoering voor lerende leiders’ is door de deelnemers op 26 januari 2016 gemiddeld gewaardeerd met een 9! Bijzonder aan deze training is het prachtige beeldverslag dat gemaakt is door grafisch facilitator Willemijn Lambert. In één oogopslag heeft ze de hele training overzichtelijk samengevat en de essenties weergegeven. Weergaloos luisteren noemen we dat. Willemijn: dank je wel!

Verder bedanken we Chantal Gordeau en Ian Smeyers voor de zeer hoffelijke en hartelijke ontvangst en persoonlijke rondleiding door De Werkfabriek. Deze stijlvolle oase in het hart van de Binckhorst is dé plek waar sociale en betrokken maatschappelijk ondernemers samenkomen die zich inzetten om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt concreet aan werk te helpen.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *