Leer hoe je interne en externe opdrachtgevers motiveert jou in te huren en te doen wat nodig is?

Voor ondernemers, sales- en projectmanagers alles willen weten over klanttypologie en communicatiestijlen en weerstand willen leren omzetten in in omzet.

Een van de grootste wensen van ondernemende hoogvliegers is: leer me hoe ik opdrachten effectief ‘binnen kan tikken’! En hoe ik hen kan motiveren om te doen wat nodig is (loslaten bijvoorbeeld). Er is grote interesse in een training ‘pitch- en commerciële vaardigheden’, zoals omgaan met verschillende klanttypes en het converteren van leads naar opdrachten. We hebben deze vraag neergelegd bij de beste trainer die we kennen op dit gebied. Daniël Schut heeft voor ondernemers die meer omzet willen en hechten aan een goede relatie met hun opdrachtgevers, deze training ontwikkeld. In deze lancering leert hij je dat er grofweg, en geheel onwetenschappelijk, vier communicatiestijlen zijn – en dus grofweg vier soorten klanten. Deze training is overigens net zo geschikt voor projectleiders of managers die hun ideeën in de organisatie beter verkocht willen krijgen.

Deze dagtraining leert je:
•    met welke stijl en met welke argumenten je je klant optimaal kunt inspireren;
•    hoe je je pitch kunt aanpassen aan je klanten;
•    je af te vragen wat iemand anders ‘nodig’ heeft voor ze over de streep zijn;
•    opdrachtgevers te helpen draagvlak te vinden in hun organisatie voor jouw dienstverlening – Hoe kun je je cliënt intern laten schitteren?;
•    omgaan met en ombuigen van bezwaren in een klantgesprek, en hoe je daardoor meer omzet haalt. Elk bezwaar is een koopsignaal!

VOOR WIE
Salesmanagers, projectmanagers, ondernemers en ZZP’ers die meer omzet willen of die hun ideeën eindelijk willen realiseren en daarvoor een breed draagvlak nodig hebben.

TRAINER
Daniël Schut put voor deze training onder andere uit zijn ervaring als straatverkoper. Als geen ander weet hij in zeer korte tijd contact te maken met opdrachtgevers en hen precies te geven wat ze wensen. Daarnaast heeft hij veertien jaar ervaring als debattrainer en debatleider. Daniël is specialist in argumentatieleer en persuasieve communicatie. Niet voor niets werd Daniël finalist op zowel het EK en WK Debatteren en won hij de Olympische Spelen van het debatteren, de Oxford Intervarsity, tot tweemaal toe. Daniël lanceerde eerder met groot succes ‘Voortvarend Voorzitten’ bij ons. Deze lancering werd gewaardeerd met een 9,1.

WAAR EN WANNEER
Wanneer?                              Maandag 14 december van 09.00 tot 17.00 uur + borrel tot 18.00 uur
Waar?                                      Haagse Hoogvliegers, Esperantoplein 5-19, Den Haag (gratis parkeren)
Je investering:                       € 235,95 (incl. koffie, thee, lekkers, lunch, borrel en BTW)
Max. aantal deelnemers:     12

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/12/2015
09:00 - 18:00

Locatie
Magazijn WestWing

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
7

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *