Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat?

Veel hoogvliegers die zich bij mij melden, geven iedere dag het beste van zichzelf aan anderen. Zij voelen: het is nu tijd voor MIJ! Zij hebben behoefte aan liefdevolle aandacht, diepe, gerichte vragen, aan rust en aan reflectie. Zij zoeken een sparringpartner die hen helpt om samen antwoord te formuleren op vragen als:

Wie ben ik nu?
Waar sta ik nu?
Waar wil ik naar toe?
Hoe kan ik zélf richting aan mijn leven en volgende carrière stappen geven?
Wat wil het leven van mij?
Wat kan en wil ik bijdragen aan de wereld?

Als je een stevige sparringpartner zoekt die je liefdevol kan steunen, spiegelen en begeleiden in dit proces, en die net zo snel kan luisteren als dat jij kunt spreken bovendien, dan ben je bij Haagse Hoogvliegers aan het juiste adres.

Carrière Coaching I Life coaching I Ondernemerscoaching I Executive coaching I Coaching van Politici – Den Haag – in 6 gesprekken je basis op orde

In gemiddeld 6 tot 8 gesprekken van 1,5 uur werken we gericht aan:

* je biografie-analyse (inclusief pijn, parels, plek en patronen) – in dit gesprek onderzoeken we ook of er niet-helpende overtuigingen en patronen aanwezig zijn. Waar mogelijk en gewenst buigen we die om zodat je meer ruimte en vrijheid krijgt om loyaal te zijn aan wie en wat je wilt;
* je waardenanalyse (wat vind je persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk belangrijk en hoe geef jij hier als leider vorm en inhoud aan);
* je vaardighedenanalyse (waar excelleer je in en waarin wil je je verder ontwikkelen);
* het maken van een visiebord (moodboard) ‘waar sta ik idealiter over 10 jaar’ – persoonlijk, zakelijk, maatschappelijk;
* het uitvragen van een 360-graden feedforward bij tenminste 10 mensen in je omgeving;
* het verkrijgen van inzicht in je eigen ideale teamrol, functieprofiel, leerstijl, leiderschapsstijl en drijfveren;
* het verkrijgen van inzicht in jouw niveau van Meesterschap en welk niveau je ambieert.
* Al deze informatie verwerken we in heldere doelstellingen op 8 leefgebieden voor de komende 3 maanden en 3 jaar, waardoor je gericht en met de juiste focus richting en sturing aan je eigen leven kunt geven en aan anderen.
* je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke profilering;
* een actueel mooi vormgegeven CV en aantrekkelijk geschreven motivatiebrieven;
* het opbouwen van een (nieuw) netwerk, in aanloop naar jouw ideale baan/klus/leven – we stellen je graag voor aan hoogvliegers uit ons netwerk die voor jou interessant zijn;

* jouw meesterschap als het gaat om leiderschap, kennisoverdracht, sprekend leiderschap en/of innovatie;
* Je (toekomstig) organisatie of ondernemingsplan: wie is je ideale cliënt? Welke producten en diensten ga je aanbieden, voor welke prijs en welke toegevoegde waarde wil je leveren aan wie?

Adres

Nassauparc
Haagse Hoogvliegers
Nassaulaan 13, 2e etage (we hebben een lift)
2514 JS Den Haag

“Aan de keukentafel”. Wel in stijl én corona proof natuurlijk. In de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Het is altijd mogelijk om deze gesprekken telefonisch, via Zoom, WhatsApp of Signal te voeren als dat voor jou fijner, veiliger of praktischer is.

Prijs – Je investering

250 Euro per sessie van 1,5 uur (incl. BTW voor particulieren en ZZP’ers, excl. BTW voor organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen). Gemiddeld bestaan onze trajecten uit 6-8 sessies. In 4 sessies brengen we samen je basis, focus en visie op orde. In 6 gesprekken hebben we ook ruimte om jouw persoonlijke leiderschap vorm te geven. In 8 gesprekken begeleiden we je van werk-naar-werk.

In onze offerte richting je werkgever kunnen we ook sessies met gespecialiseerde collega’s opnemen. Dan kun je denken aan een genogram analyse, een dagtraining familieopstellingen of organisatieopstellingen, leren omgaan met weerstand met een aikidomaster, een Human Design reading, een sessie met een energiemanagement specialist of bijvoorbeeld een vitaminen/mineralen check-up bij een kundig mesoloog. We zorgen graag voor een holistisch en in vele opzichten rijk traject waarmee je lang vooruit kunt.

De meeste coachees kiezen voor 6 gesprekken gemiddeld. Professionals en leidinggevenden kiezen vaak voor een gecombineerd traject van 6 gesprekken plus met 4 sessies bij gespecialiseerde collega coaches:

6 x 1,5 uur – 1.500 Euro voor particulieren en ZZP’ers (incl. BTW)
6 x 1,5 uur – 1.815 Euro voor organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen (incl. BTW)

6 x 15 uur plus 4 sessies bij collega’s naar keuze – 2.700 Euro excl. BTW = 3.267 Euro incl. BTW

Het hele coachtraject wordt na ons eerste gesprek in totaal vooruit gefactureerd. Als je de coaching zelf betaalt, is het uiteraard mogelijk om het bedrag in kleine(re) delen te betalen, zodat de maandelijkse kosten voor jou goed op te brengen zijn.

In sommige situaties is het aanvragen van een PGB budget voor begeleiding mogelijk. Je gemeente kan hierover meer informatie geven.

Carrière coaching door Petra Hiemstra in het Nederlands, Fries, Engels of Duits

Je eigen moedertaal is de taal van de ziel. Als je in je eigen moedertaal mag spreken, kom je vaak sneller tot je (gevoelsmatige) kern. Voel je van harte uitgenodigd om in de taal of het dialect te communiceren waarin jij je het makkelijkste kunt uiten.

95% succes garantie!

De afgelopen 10 jaar heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik 95% succes behaal. Dat wil zeggen: in gemiddeld 6 gesprekken bereiken mijn gesprekspartners 95% van wat ze willen (meer of minder kan en mag natuurlijk ook). In het handboek dat je ontvangt, staan vele praktische oefeningen. Als je de tijd, rust en ruimte neemt om alle vragen en oefeningen in te vullen, zul je merken dat zij hun ‘innerlijke’ werk gaan doen. Na een week of 8 wordt helder duidelijk waar het voor jou echt om gaat de komende periode. En nog enkele weken later zul je synchroniciteit gaan ervaren. Dan komen de juiste antwoorden op je vragen, mensen of klussen ‘als vanzelf’ op je pad. Dat is altijd een heerlijk moment!

Goed om te weten

  1.  Ik schenk veel vertrouwen en daag je waar nodig uit.
  2. Je mag altijd zoveel koffie en thee als je wilt; vraag rustig om meer als ik onverhoopt opga in je verhaal;
  3. Je mag het altijd volstrekt met me oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Sla rustig met de vuist op tafel. Hoe duidelijker jouw Néé!, hoe helderder je JA’s!
  4. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven.
  5. Ik stel je altijd voor aan voor jou interessante gesprekspartners. Dit is een gratis service. Neem graag voor iedere gesprekspartner een kleine attentie mee, houd hem of haar op de hoogte van het verloop van je keuzeproces en wees ook zelf bereid in de toekomst een andere leuke hoogvlieger in zijn/haar loopbaantraject te steunen.

Is dit precies waar je behoefte aan hebt?

Bel dan voor een korte telefonische kennismaking of kom een kwartiertje langs op kantoor. Als dat goed voelt, plannen we het eerste consult in. Na het eerste consult besluit je of je verder wilt en maak ik desgewenst voor je werkgever een offerte op.

Petra Hiemstra – 06-33803867. Ben ik in gesprek? Stuur me dan graag een app berichtje of een mail en ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik kijk er naar uit je weer te spreken of voor het eerst te ontmoeten!

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Carrière Coaching I 6 gesprekken I Tarief particulieren en ZZP'ers
Ja ik wil graag 6 carrière coach gesprekken en het gratis handboek. Bel of mail voor het maken voor de eerste afspraak!
€1.500,00
Carrière Coaching I 6 gesprekken I Voor organisaties, overheidsinstellingen en bedrijven
Ja ik wil graag 6 carrière coach gesprekken en het gratis handboek. Bel of mail voor het maken voor de eerste afspraak!
€1.815,00
Carrière Coaching - 6 gesprekken & 4 aanvullende sessies
Ja ik wil graag een holistisch coachtraject bestaande uit 6 carrière coach gesprekken, het gratis handboek en 4 sessies bij specialisten naar keuze. Bel of mail voor het maken voor de eerste afspraak!
€3.267,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/09/2023 - 31/12/2023
10:30 - 18:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
299

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]