Coaching: Carrière-, Life-, Executive- en Ondernemerscoaching I Den Haag

Coaching: Carrière-, Loopbaan-, Life-, Ondernemers- en Executive Coaching I Den Haag

4, 8 of 12 sessies (in het Nederlands, Fries, Engels en Duits)

Coaching voor ambitieuze mensen die snel denken, schakelen en intens voelen

Haagse Hoogvliegers biedt groei-inspiratie, focus en reflectie aan mensen die, net als wijzelf, snel denken, intens voelen en een onstilbare leer- en ontwikkelhonger hebben. Onze gesprekspartners zijn succesvol in hun werk en trouw aan hun relaties. Op het moment dat zij met ons in gesprek willen staan zij vaak op een kruispunt in het leven. Zij zitten dan 3, 7 of 12 jaar (of meer) in hun huidige functie of relatie. En voelen dan een natuurlijke behoefte aan een nieuwe invulling, verdieping of verbreding in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling die hen ‘op het lijf geschreven is’.  Zij zoeken een stevige gesprekspartner die hen de juiste vragen stelt, zodat hun innerlijk weten kan ontwaken en zij komen waar ze willen zijn.

Carrière coaching en loopbaan management 

Vraagstukken die bij ons vaak voorkomen zijn:

 1. Ik wil concreet inzicht en richting krijgen in wat ik écht wil in mijn werk en leven, weten wat ik nodig hebt om me in die richting verder te ontwikkelen en ik heb behoefte aan steun in de rug om de benodigde stappen en acties in de gewenste richting ook daadwerkelijk te zetten (dromen, durven, doen!);
 2. Ik wil leren hoe ik mijn creatieve en snel denkende brein optimaal kan inzetten in projecten en processen én hoe ik daarbij goed in verbinding kan blijven met mensen in mijn projecten/omgeving;
 3. Ik wil leren hoe ik het weglekken van energie kan voorkomen, mijn wensen en behoeftes helderder kan verwoorden en grenzen beter kan aangeven.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Extra intelligentie & hoogbegaafdheid
 • Eenzaamheid
 • Eerste hulp bij (dreigende) depressie en burn- of bore-out
 • Faalangst
 • Hechtingsproblematiek vanuit het verleden (emotionele verwaarlozing)
 • Hooggedrevenheid
 • Hoogsensitiviteit
 • Optimaal ondernemen, leven, werken en besturen als perfectionist
 • Persoonlijk, liefdevol en sprekend leiderschap
 • Strategisch energie management voor veelvoelers

Coach trajecten: Je kunt bij ons terecht voor 4, 8 of 12 gesprekken

Op basis van een uitgebreide biografische, persoonlijke en zakelijke, analyse bekijken we wat de rode draad is in je carrière, wat je doelstellingen en ontwikkelwensen zijn en wat er nodig is aan vaardigheden om toe te kunnen groeien naar de door jou gewenste vervolgfunctie of fase in je leven of ondernemerschap. We staan stil bij (eventuele) belemmerende overtuigingen en buigen die om. Wij schenken vertrouwen. En dagen je uit.

 1. 4 Persoonlijk leiderschapsgesprekken (Deel I – Wie ben ik? ) In de eerste vier gesprekken brengen we helder in beeld: ‘wie ben ik, waar sta ik nu, waar wil ik naar toe’. We doen dit aan de hand van een biografie analyse, een waarden- en vaardighedenanalyse, een ‘360-graden feed forward’ op jouw functioneren en een I-statement. Alle gegevens verwerk je in een helder persoonlijk Leider- en Meesterschapsplan. In deze fase krijg je ook  inzicht in ‘Ben ik een hoogvlieger’ en wat betekent dit voor mijn huidige en toekomstige werkcontext?
  Deze eerste 4 gesprekken vinden wekelijks of tweewekelijks plaats.
 2.  4 Gedragsgerichte gesprekken (Deel II – Wat wil ik / Wat wil het leven van mij?) In de volgende 4 gesprekken werken we gericht toe naar de volgende fase in jouw persoonlijke leiderschap. We versterken en verstevigen we je ‘hoofd-hart-buik verbinding’. We sporen eventuele belemmerende overtuigingen op en en buigen ze om. Je leert hoe je jezelf en anderen kunt ‘grootluisteren’ en hoe je hoffelijk kunt begrenzen met behulp van Geweldloze Communicatie (M. Rosenberg). In deze fase beschrijven we jouw ‘how, what en why’ (Simon Sinek). Je gaat actief aan de slag met je ontwikkelwensen in je dagelijkse praktijk.
  Deze gesprekken vinden gemiddeld om de 4 weken plaats.
 3. ‘Van werk naar werk’ gesprekken (Deel III – We vinden of creëren je ideale functie of levensinvulling.) In deze fase ga je aan de hand van je ideale werk- en leefscenario actief in gesprek met mensen binnen én buiten jouw werk. We evalueren de uitkomsten van deze gesprekken en stellen tijdig bij. Wij stellen je graag voor aan hoogvliegers uit ons netwerk die voor het vinden of realiseren van die ideale vervolg klus-, baan of project van betekenis kunnen zijn. Deze gesprekken plannen we in naar behoefte. Het is goed mogelijk dat de laatste twee gesprekken plaatsvinden als je al aan de slag bent in je nieuwe baan.

Coaching van ondernemers en bestuurders (executive coaching)

Doe je al wat je echt graag wilt? Dan past een persoonlijk commissariaat wellicht beter bij je. Je wilt dan niet zozeer iets ánders, maar wel verdieping of verbreding om geïnspireerd te kunnen blijven leven, werken en geven.

Een carrière coach brengt je waar je wilt zijn, een ondernemers- of executive coach, ook wel persoonlijk en zakelijk commissaris genoemd, brengt je verder. Zowel een coach als commissaris heeft (als het goed is) oog voor jouw potentieel en een rotsvast vertrouwen in jouw plannen, wensen, organisatie of onderneming. Hij/zij luistert. Houdt toezicht op je persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling. Biedt focus, reflectie en inspiratie. En brengt je, als je dat wenst, in contact met mensen die voor het realiseren van jouw  dromen van belang kunnen zijn. Zodat jij, in het juiste tempo, je doel(en) realiseert en het beste van jezelf kunt blijven geven.

Wij zijn er trots op dat 95% van onze gesprekspartners bereikt wat ze willen. Onze coachtrajecten worden gemiddeld met een 8,6 gewaardeerd (2017)

Ons motto:

Je mag zijn wie je bent
om te worden wie je bent
maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden
op jouw manier
en in jouw tijd.

Vrij naar: Dr. Anna Terruwe

Coach Petra Hiemstra – Jouw gesprekspartner voor dit traject

Carrière & ondernemerscoaching voor hoogvliegers wordt verzorgd door Petra Hiemstra (1975). Ik ben een opgewekte, nuchtere en ‘oprjochte’ Friezin, met een passie voor de schoonheid van het woord, poëzie, filosofie en literatuur. Als echte ‘Giving Backer’ ontmoet (en verbind) ik graag mensen die, net als ikzelf, ambitieus en maatschappelijk betrokken zijn. Mensen die hun dromen verwezenlijken en die ervoor openstaan om elkaar daarbij te ondersteunen.

Ik geloof dat juist de mensen die veel geven, ook zelf regelmatig inspiratie en ‘voeding voor de ziel’ verdienen. Sinds 2010 begeleid ik, als Persoonlijk Carrière & Social Business Commissaris, vooral succesvolle zelfstandig ondernemers. Deze groep mensen is veelal heel tevreden met hun leven, en zij willen dat graag zo houden. Zij hebben behoefte aan regelmatige ‘groei-inspiratie’, focus en reflectie, zodat ze vanuit rust langdurig kunnen blijven stralen. Maar ik richt mij niet alleen op hen. Ik zorg er ook voor dat ambitieuze professionals de volgende stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling bereiken en (eindelijk) gaan doen wat ze écht graag willen.

Referenties

Bekijk hier de referenties van hoogvliegers die een coachtraject volgden bij Haagse Hoogvliegers.

Je investering

 1. 4 gesprekken – Basis – 800 Euro excl. BTW
 2. 8 gesprekken – Basis en gedrag – 1.600 Euro excl. BTW
 3. 12 gesprekken – Van werk naar werk – 2.400 Euro excl. BTW
  Alle gesprekken duren 1,5 uur (gemiddeld)

Verslaglegging en verantwoording

De verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten, verslaglegging van gesprekken en het verzorgen van tussentijdse- en/of een eindevaluatie aan je eigen bestuur/management/leidinggevende ligt bij jezelf.

Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Kort gezegd is dit het belangrijkste:

 • Haagse Hoogvliegers heeft geheimhoudingsplicht over al hetgeen tijdens en buiten de gesprekken besproken wordt.
 • Gesprekken vinden plaats in het centrum van Den Haag. Voor gesprekken buiten de stad worden reiskosten (€ 0,35 per km) en reistijd in rekening gebracht.
 • Je krijgt altijd zoveel koffie en thee als je maar wilt. Soms gaan we zo op in je verhaal dat we onze hoffelijke gastvrijheid onverhoopt vergeten. Vraag dan rustig om meer!
 • Je mag het altijd volstrekt met ons oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Wij schenken vertrouwen én dagen je uit indien nodig. Hoe helderder jouw nee! Hoe duidelijker ook jouw ja’s.
 • Afspraak is afspraak, tijd is tijd; afspraken die binnen 72 uur (werkdagen) worden afgezegd, worden gefactureerd en van je gesprekstegoed afgeboekt.
 • De factuur voor het hele traject wordt verzonden na het eerste consult en dient binnen 14 dagen te worden betaald.

Interesse in coaching?

Ik maak graag kort telefonisch kennis met je. Dan heb je alvast een eerste gevoel. Na het eerste consult besluit je of je door wilt gaan en met hoeveel sessies. Dan stellen we desgewenst een offerte op. Je hebt en houdt altijd de regie in jouw traject.

Je bent van harte welkom!

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2018 - 12/06/2018
00:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
14

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]