Coachtraject in één dag – Voor professionals en ondernemers 7 maart 2019

Coachtraject in één dag – Zet de volgende stap in je persoonlijk leiderschap en/of meesterschap – Het nieuwe jaar is begonnen.  Je voelt de behoefte om dit jaar je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gericht vorm en inhoud te geven. Je wilt in één dag je Meesterschap naar een volgend niveau brengen. Je weet inmiddels dat heldere doelstellingen je rust, overzicht en focus geven. In plaats van hard werken wil je zacht werken. Je wilt met PLEZIER jouw doelstellingen realiseren, samen met anderen. De vragen waar je antwoord op wilt formuleren zijn:

 • Wie ben ik nu? Hoe sta ik op dit moment in mijn werk en leven?
 • Wat gaat er goed? Wat heb ik al gerealiseerd? Waar ben ik trots op en blij mee?
 • Wat geeft en wat kost me energie?
 • Waar sta ik op de Meesterschapsladder of de Ladder van Leiderschap en wat betekent dit voor mij en mijn ontwikkeling?
 • Wat wil ik de komende 3/7/12 jaar?
 • Wat wil het leven van mij? Welke toegevoegde waarde wil ik leveren aan wie?
 • Wat wil ik de komende periode ontwikkelen op persoonlijk, organisatorisch of zelfs maatschappelijk/systemisch niveau?
 • Zijn er zaken die ik wil loslaten of overdragen? Hoe ga ik dat doen? Wie of wat heb ik daarvoor nodig?
 • Welke stappen wil ik in 2019 concreet zetten?
 • Waar ga ik mijn uitdaging(en) vinden, zodat ik het leuk heb en houdt in mijn werk?
 • Wat wil ik naast mijn werk leren, delen, doen, ondernemen en ervaren?
 • Wat kan ik de komende periode doen om mijn basis op orde te brengen, zodat ik komend jaar alle ruimte en energie heb om mijn liefdevolle leiderschap naar een hoger niveau te brengen?

Voor wie?

Deze dag is interessant voor iedere professional en ondernemer die op basis van concrete oefeningen inzicht wil krijgen in waar het voor hem of haar de komende periode over gaat. Die wil onderzoeken wat de volgende stappen kunnen zijn, en die het leuk vindt om dat samen met andere hoogvliegers te doen. Je kunt deze dag benutten voor jezelf en voor je bedrijf.

Deze dag is ook heel geschikt als je al langer wikt en weegt of een persoonlijk coachtraject bij Haagse Hoogvliegers iets voor jou zou kunnen zijn. Het is een fijne manier om laagdrempelig persoonlijk kennis te maken. Als als je overweegt om deel te nemen aan een Liefdevol Leiderschapstraject, heb je alvast al het benodigde voorwerk gedaan!

Wanneer is deze training niet geschikt?

Als je pijnstukken hebt die nog moeten helen, of als je intuïtief aanvoelt dat er diep(er) innerlijk systemisch schoonmaakwerk nodig is, of als je juist de tijd voor je wilt laten werken, kies dan liever voor een individueel traject. Deze dag is bovenal praktisch van aard.

Coachtraject in één dag

De voorbereidingen

Vooraf krijg je een biografie analyse toegezonden en vragen we je een 360-graden reflectie uit te zetten bij 10 mensen in je omgeving. Het aandachtig invullen van de biografie analyse kost ongeveer 3 tot 4 uur tijd. Als je de tijd en rust neemt om de biografie vragen in te vullen, merk dat je hoofd-hart-en-buik energetisch beter op elkaar raken afgestemd. Dit innerlijke diepte- en schoonmaak werk zorgt voor een  positieve innerlijke uitlijning, op basis waarvan synchroniciteit zal gaan plaatsvinden de komende maanden. Synchroniciteit wordt ook wel vertaald met ‘ontoevallig toeval’. In het 8-jarige bestaan van mijn praktijk merk ik dat als mijn cliënten dit innerlijke werk serieus nemen, dat 95 procent van hen in de 12 maanden daaropvolgend hun idealen realiseert. Hoe dat proces precies werkt, blijft ook voor mij een magie. Maar de belangrijkste grondreden is dit: doordat je je bewust bent of wordt van wie je bent en wat je diep van binnen écht wilt (of wat het leven van jou wil) en je vervolgens actief en gericht acties onderneemt, lijkt het wel alsof het hele universum samenspant om je precies te geven wat jij je wenst. Het universum reageert op jouw innerlijke resonantie. Je krijgt de antwoorden op je vragen in liedjes die je ‘toevallig hoort’, je wordt ineens gebeld met dé klus, etc. Het ‘enige’ dat je hoeft te doen, is alert te zijn op de kansen die zich gaan voordoen, jezelf op ‘ontvangst te zetten’ en volmondig JA zeggen tegen de kansen die op je pad komen!

Coachtraject in één dag

Het programma

9.45 uur –  Ontvangst met koffie, thee, water en lekkers

10.00 uur – Start en voorstelronde – Wie ben je en wat brengt je hier vandaag?

10.30-12.30 uur Programma Deel I – Zelf-analyse op persoonlijk (en desgewenst organisatorisch niveau)

* Biografie-analyse I 360-graden reflecties
* Waarden-analyse
* Vaardigheden-analyse

Tijdens deze oefeningen leer je jezelf én de ander liefdevol grootluisteren. Door met volledige aandacht tegelijkertijd bij jezelf én de ander te ZIJN, kan zijn/haar potentieel zich volledig ontvouwen. We stellen elkaar zoveel mogelijk positieve open vragen (Hoe, wat, waar, wanneer en welke en vermijden de ‘waarom-vraag’) en bekwamen ons in het plegen van positieve reflecties.

12.30-13.30 uur – Lunch

13.30-17.30 uurProgramma Deel II – Zelf-analyse op macroniveau

* Teamrol analyse
* Moodboard & Meesterschap
* Invullen Circle of Life – je formuleert jouw doelstellingen op de 8 leefgebieden.

Tijdens het middag gedeelte benutten we optimaal de wijsheid, de reflecties, de intuïtie en het netwerk van de groep. Hoe kunnen alle aanwezigen jou helpen om jouw liefste wensen werkelijkheid te laten worden? Wat zien, horen, voelen zij m.b.t. jouw levensdromen? Stel je open en ONTVANG!

17.30-19 uur – Borrel

Reflectie van deelnemers

“Met chirurgische precisie weet Petra te benoemen wat je voelt en denkt. Rake vragen die je aan het denken zetten, en tegelijk helder maken waar je vragen en gedachten om draaien. Pijlsnel weet Petra tot de kern te komen en puzzelstukken over levensvraagstukken of business cases die je bezig houden gelegd te krijgen. Niet door het je te vertellen, maar door je de juiste vragen te stellen. Petra is in staat om je, ookal kent ze je niet, het gevoel te geven dat ze exact begrijpt wat je voelt, wat voor jou belangrijk is of waar je mee worstelt. Een dag sparren met Petra scheelt je jaren denken en zelfs verdriet verwerken. Dankjewel!”Stana van Ginkel –  Integratief geneeskundige || Ayurveda || Duurzame Leefstijl || Retraites || Vitaal Voedsel Ambassadeur || Beschermvrouwe Dierenwelzijn

Datum

Donderdag 7 maart 2019

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 8, zodat er voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en wensen.

Locatie – Den Haag

We ontvangen je met liefde in ons prachtige pand aan de Nassaulaan 13, in Den Haag. Ons kantoor ligt in het hart van onze historische hoffelijke hofstad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag centraal is het goed 20 minuten lopen en met tram 1 en 9 stoppen ben je in enkele haltes vlak in de buurt. In de straat is altijd voldoende betaalbare parkeergelegenheid.

De trainer

Deze coachdag wordt verzorgd door Petra Hiemstra, Directeur Haagse Hoogvliegers I Grootluisteraar I Schrijver I Transformatie coach I Opleider I Trainer.

Je investering

Normaliter bestaan onze coachtrajecten uit tenminste 4, 8, of 12 sessies en bedraagt je investering € 800 tot € 2400, excl.21 procent BTW. Natuurlijk hebben we dan meer tijd om specifieke belemmerende overtuigingen en persoonlijke pijnstukken te transformeren naar maatschappelijke parels. Tijdens onze individuele trajecten is 100% aandacht voor jouw verhaal gegarandeerd.

Tijdens dit intensieve coachtraject-in-één-dag maken we juist gebruik van de kennis en tips uit de groep. Dat is niet beter of slechter, het is gewoon anders. Daarnaast zorgen we ervoor dat precies die mensen samen komen, die van toegevoegde waarde zijn voor elkaar.

Tijdens dit intensieve ‘Coachtraject in één dag’ heb je in één dag zeker driekwart van wat we in onze normale coachtrajecten behandelen, uit- en doorgewerkt en een fantastische basis gelegd voor een Liefdevol Leiderschapstraject dit najaar, mocht je dat willen. En uiteraard ben je op een later moment van harte welkom voor individuele sessies, als je daar behoefte aan hebt.

Jouw investering voor deze dag bedraagt € 250 excl. 21 procent BTW en incl. koffie, thee, lunch, lekkers, borrel en materialen!

Haagse Hoogvliegers zet in op meervoudige waardecreatie

Wij streven naar zoveel mogelijk meervoudige waardecreatie tijdens onze trainingen. We nodigen je daarom uit om te komen met een open geest, open hart en open wil. Kom graag met de intentie om de dromen van jezelf én de andere aanwezigen waar mogelijk een concrete stap verder te brengen. We vinden het fijn als je blijft borrelen, zodat je alle tijd hebt om na te praten en tot waardevolle uitwisseling te komen met de mensen die je hebt leren kennen. Kun je onverhoopt niet blijven borrelen, geef dat dan vooral tijdig aan, zodat we voedselverspilling voorkomen.

Wil je deelnemen? Leuk! Je kunt je hieronder inschrijven.

Je kunt je direct hieronder inschrijven voor dit intensieve coachtraject-in-één-dag. Op de ontvangstbevestiging vind je alle gegevens die je voor je administratie nodig hebt. Wil je toch liever een échte factuur ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en geef aan waar de factuur naar toe mag (email adres en eventuele kostenplaats), dan maak ik het in orde.

Goed om te weten: we proberen de kosten voor onze trainingen zo laag mogelijk te houden. In verband met zaalreservering en catering, geven we geen geld retour. Kun je onverhoopt niet deelnemen, mag je altijd iemand jouw plek cadeau doen!

Twee weken van te voren ontvang je alle voorbereidende vragen, zodat je voldoende tijd hebt om deze hun innerlijke werk te laten doen. Dan kun je ook eventuele specifieke wensen of vragen voorleggen, zodat ik hier tijdens de dag rekening mee kan houden.

En tenslotte: zou je zo’n dag graag willen voor je hele team? Dat kan natuurlijk ook. Neem graag contact op voor de mogelijkheden: Petra Hiemstra – 06-33803867

Ik kijk uit naar je komst! Je bent van harte welkom.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/03/2019
09:45 - 19:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
7

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]