Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag!

Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen is dat een hele investering. Kan dat niet véél goedkoper? Zeker! Hieronder kun je een ‘Doe het zelf coachtraject‘ aanschaffen in de vorm van een handzaam en praktisch e-book.

Het e-book is een word-document van 54 pagina’s met gerichte vragen, oefeningen en opdrachten. Al schrijvend wordt duidelijk waar het voor jou écht om gaat en wat je wilt ervaren en bereiken de komende tijd. Ik hoor vaak: “Alleen al het invullen geeft me rust, overzicht, focus en visie: FIJN!”

Doe Het Zelf Coachtraject – Wat kun je verwachten van dit e-book?

Het Doe Het Zelf Coachtraject e-book van Haagse Hoogvliegers is gebaseerd op onze Ik Luister Je Groot methodiek. De formele titel is dan ook het ‘Ik luister je groot Werkboek’ en bestaat uit:

 • Een biografie analyse van 33 vragen;
 • De uitnodiging tot het maken van een genogram (indien van toepassing) – dit geeft inzicht de talenten én trauma’s die in je familielijnen voorkomen – zodat je patronen en triggers in het hier-en-nu sneller kunt herkennen;
 • Een waarden analyse;
 • Een vaardigheden analyse;
 • Een teamrol analyse;
 • Een kleurprofiel analyse;
 • Een meesterschap analyse;
 • Een concreet doelstellingenplan voor de komende 3-10 jaar;
 • Een uitnodiging tot het maken van moodboard(s);
 • Een uitnodiging tot het uitvragen van ‘feed foward‘ waarmee je gericht verder kunt;
 • Een ‘Ben ik een hoogvlieger-test‘ – op basis waarvan je zélf je conclusies mag trekken;
 • Speciaal voor ondernemers is er een ‘ondernemershuis‘ om in te vullen.

Goed te weten: dit e-book is een levend document. Ik pas het voortdurend aan, aan de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten, literatuur en aan de waardevolle reflecties van mijn coachees en hun respondenten. Als je dit e-book bestelt, ontvang je altijd de meest recente versie.

Succesgarantie – Gegarandeerd meer visie, focus en reflectie

Ik werk nu 10 jaar met dit werkboek (e-book). Meestal vraag ik mijn coachees om voor het eerste gesprek in ieder geval hoofdstuk 1 t/m 5 goed door te lezen en in te vullen, voor zover relevant. Vragen overslaan of naar eigen inzicht aanpassen is allemaal PRIMA! Jij weet immers het beste welke vragen voor jou relevant zijn. Blijf bij het invullen dicht bij je eigen gevoel.

Als mijn coachees me de ingevulde delen voor het 1e gesprek toezenden, lees ik het aandachtig door. Zo wéét ik al voor de start heel veel. Dat maakt dat ik tijdens ons 1e gesprek veel sneller kan aanhaken bij jouw verhaal en jij dus veel meer rendement uit ons gesprek kunt halen. Het werkboek is holistisch opgebouwd zodat snel inzichtelijk wordt waar het in jouw leven stroomt, wringt of stokt. En waar we dus samen naar kunnen kijken en aan kunnen werken.

Als je zélf met dit werkboek aan de slag gaat, kun je ook prima je (accountability) partner, een collega of goede vriend/vriendin vragen om mee te lezen. Vraag hem/haar/hen vooral om je op basis van je antwoorden, oprecht geïnteresseerde open vragen te stellen.

In de loop der jaren is dit werkboek vele malen aangepast en gepolijst. De meest waardevolle onderdelen zijn blijven staan en geperfectioneerd. Hoe aandachtiger je werkboek invult, hoe beter het zijn ‘innerlijke werk’ gaat doen. Daarmee bedoel ik dat je ‘hoofd, hart, buik en handen’ beter op elkaar raken afgestemd. Daarmee wordt je visie en focus helderder en kun je dus veel gerichter reflecteren en keuzes maken. Zo kun je kansen die voorbij komen sneller herkennen. Ik schat in dat 95% van mijn coachees ook 95% van hun doelstellingen bereikt (op 8 leefgebieden).

Leiders geven aan dat met name het waardengedeelte voor hen behulpzaam is om bewuster en gerichter te kunnen sturen (op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk niveau). Ook maakt een helder waardenkader het makkelijker om deze waarden in hun spreekbeurten helder te laten doorklinken. Zo kunnen medewerkers en zakenpartners zich makkelijker tot je verhouden. Het weten waar jij vóór bent en wat voor jou als leider belangrijk is, maakt voor mensen makkelijker om  met je mee te gaan. Zo kun je het door jou het gewenste draagvlak voor de bepaalde stappen, keuzes projecten of processen verkrijgen of vergroten.

Je kunt dit Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) hieronder direct bestellen

Je kunt het Ik Luister Je Groot Werkboek (e-book) direct hieronder bestellen. Je ontvangt een bevestiging per mail waarin ook alle gegevens staan (incl. BTW) die je voor je administratie nodig hebt. Ik streef ernaar je het e-book binnen 24 uur toe te zenden.

Als je liever een échte factuur en/of tikkie wilt, kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl  Vermeld in titel ‘Bestelling Ik Luister Je Groot Werkboek of Bestelling E-book’ en in de mail je naam, telefoonnummer en de adresgegevens (die je op de factuur vermeld wilt hebben) – ik maak het dan z.s.m. in orde.

Leuk om te weten – besluit je op een later moment tóch om 1 of meerdere coachsessies in te kopen? Dan krijg je je investering terug. Op je eerste consult breng ik dan 7,50 Euro in mindering.

Ik wens je veel invulplezier toe!

Hartelijke groet,

Petra Hiemstra

06-33803867 – petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Doe Het Zelf Coachtraject - Ja, ik wil graag het e-book bestellen
Bestel hier ons Ik Luister Je Groot werkboek en ga zélf aan de slag - je ontvangt altijd de meest recente versie
€7,50

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

1
x Doe Het Zelf Coachtraject - Ja, ik wil graag het e-book bestellen
€7,50
Subtotaal
€7,50
Totaal
€7,50 Belastingen inbegrepen

Payment and Confirmation


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/05/2024 - 31/12/2024
00:00

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
168

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]