Ik luister je groot (besloten)

Ik luister je groot

Het grootste compliment dat ik ooit ontving, was toen iemand mij naar mijn mening vroeg,
en naar het antwoord luisterde. Henry David Thoreau

Bij Haagse Hoogvliegers luisteren wij net zolang naar onze gesprekspartners tot zij stralen en excelleren. Dit doen we dagelijks met ongelooflijk veel plezier. Op verzoek bieden we sinds 2014 ook Masterclasses ‘Ik Luister Je Groot’ aan. Immers: (beter leren) luisteren loont! Iedereen heeft een eigen luisterstijl. Als ondernemer, bestuurder en professional is het goed te weten wat jouw voorkeursstijl is, op welk niveau je luistert en hoe je luisteruitputting kunt voorkomen. Goede luisteraars zijn altijd veel gevraagd. Zij weten wat mensen in hun omgeving beweegt, waarmee ze zich bezighouden, waarnaar ze streven. Zij zijn in staat om problemen te laten daar waar ze horen en ruimte te scheppen voor hun eigen genialiteit én die van anderen. Zij kunnen de behoeftes van anderen achterhalen en die van zichzelf op een positieve manier onder woorden brengen. Deze kunst en kunde gebruiken luisteraars om dingen voor elkaar te krijgen, om op het juiste moment bij de juiste persoon hun ideeen over het voetlicht te brengen en opdrachten te verwerven.

Kortom: goede luisteraars hebben betere relaties met zichzelf en met anderen, hebben een grote mate van invloed en zijn in staat om het aantal vrienden en fans van hun organisatie fiks te vergroten.

Deze Masterclass is geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en professionals die hun luistervaardigheid op een (nóg) hoger niveau willen brengen.

Masterclasses @ Haagse Hoogvliegers: 60,50 Euro per persoon (data nog niet bekend)

Masterclasses voor uw organisatie (max. 16 deelnemers) 1000 Euro per dagdeel / 2000 per dag (excl. reiskosten, reistijd en verblijfskosten)

De Masterclass op 17 april maakt deel uit van een Leiderschapsprogramma voor communicatiespecialisten bij de overheid. Totale kosten voor dit programma bedragen 1495 Euro excl. BTW. Voor meer informatie, neem contact op met Balans Communicatie, Ricardo Buitinga, 06-53751742.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/04/2014
09:00 - 18:00

Locatie
Bed en Brood op de Boerderij

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
0

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *