Lancering Magnetisch Charisma I 13.30-17.30 uur I 60,50 Euro

Als manager, leidinggevende, ondernemer, techneut, financial of wetenschapper wil je natuurlijk niets liever dan dat medewerkers, klanten, zakelijke relaties, studenten en potentiële partners tijdens je presentaties en pitches aan je lippen hangen… Je bewonderen om je prettige uitstraling, je integriteit, je kracht in denken en spreken. Kortom dat ze voluit kiezen voor het beste wat jij te bieden hebt. En dat ze uit zichzelf jouw verhaal doorvertellen en je diensten afnemen…. Onmogelijk?

Het goede nieuws is: Charisma is ontwikkelbaar!

In de jaren twintig gebruikte een van de grondleggers van de moderne sociologie, Max Weber, het concept om mensen te beschrijven die gezag hebben en ‘beschikken over magische eigenschappen, heldendom en kracht in denken in spreken’. Sinds de tijd van Weber staat charisma wisselend in de belangstelling. Zeker in crisis tijd horen we regelmatig we een roep om charismatische leiders en willen we ook zelf geïnspireerd worden door charismatische mensen. In tijden van hoogconjunctuur kiezen we vaker voor een rustiger type leider die ‘op de tent past’.

WAT GAAN WE DOEN?

Presentatiespecialisten en charismatrainers Elsewine Rietveld en Arthur Sevenstern laten je in een 3 uur durende actieve training ervaren hoe jij jouw charisma effectief kunt verhogen. Ze werken concreet met je aan het versterken van je persoonlijke aantrekkingskracht en een krachtigere boodschap. Na de training geef je presentaties met een boodschap waar niemand meer omheen kan, waar je publiek actief bij betrokken is en die uit eigen beweging doorvertelt. Je versterkt je autoriteit, authenticiteit en zelfvertrouwen.

RESULTATEN

Je leert:
*             verbaal schieten met scherp in plaats van met hagel;
*             hoe je je verhaal, boodschap met gemak sprankelend(er) kan maken;
*             met vertrouwen en overtuiging het podium op te stappen;
*             hoe je mensen kan laten geloven in je boodschap omdat JIJ het vertelt;
*             je innerlijke energie kennen en optimaal gebruiken.

WAAR EN WANNEER?
Wanneer?                          Maandagmiddag 24 november, van 13.30-17.30 uur max. 16 deelnemers
Waar?                                  Theater de Nieuwe Regentes, Den Haag
Je investering:                   € 60,50 (incl. koffie, thee, lekkers, borrel en BTW)

PROGRAMMA

13.00-13.30 uur                  Ontvangst met koffie en thee & kennismaking (zonder lunch)

13.30-14.00 uur                  Welkom & voorstelronde deelnemers door Petra Hiemstra

14.00-17.00 uur                  MAGNETISCH CHARISMA door Elsewine Rietveld en Arthur Sevenstern

17.00-17.30 uur                  Afsluiting & feedforward voor de trainer door Petra Hiemstra

17.30-18.30 uur                  Borrel/Napraten

TRAINERS
Elsewine Rietveld is gecertificeerd Feminine Presence trainer. Daarnaast is ze gespecialiseerd in vitaliteit, stress- en burnout-preventie en voedingsadvies.  Zij heeft eerder bij Haagse Hoogvliegers met succes de training Feminine Presence gelanceerd.

Arthur Sevenstern is een van Nederlands beste presentatietraining-specialisten. Hij werkt voornamelijk voor technische, financiële en commerciële directeuren en, in het verlengde daarvan, ook hun sales teams. Zijn trainingen worden gemiddeld met een 9+ gewaardeerd!

HAAGSE HOOGVLIEGERS
Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

EEN LANCERING, WAT IS DAT?
Haagse Hoogvliegers laat hoogvliegers stralen en excelleren. Wij merken dat trainers het prettig vinden om trainingen aan te kunnen bieden aan onze coachees en zakelijke relaties. En van hen goede feedback te ontvangen hoe hun werk ontvangen wordt. Daarmee kunnen zij zich verder ontwikkelen. Wij bieden hen een lanceerplatform. Soms betreft het een thema wat ons nieuwsgierig maakt, soms is het nieuw werk waarmee de trainer veel (nieuwe) mensen wil bereiken. Wij stellen hen voor hartelijke hoogvliegers, mensen, zoals jij. Wij bieden onze Masterclasses aan voor een vaste, lage prijs in ruil voor jouw goede feedforward. Direct na afloop zullen we je vragen expliciet te benoemen wat er GOED ging  en waar jij marktkansen voor de trainer ziet.

Bij Haagse Hoogvliegers zorgen we voor een intiem, inclusief en interactief leerklimaat.

VEILIGHEID, INCLUSIVITEIT & WEDERKERIGHEID
Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij de trainingen en workshops in ons VerdiepingsProgramma. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • zeker beginnende en try-out-trainers ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

AANMELDEN – GOED OM TE WETEN
Je betaalt de toegangsprijs voor de workshops altijd vooraf; het bedrag is incl. BTW, koffie, thee, lekkers & borrel. Om eigen investeringen in je ontwikkeling zo aantrekkelijk mogelijk te maken, proberen we de kosten zo laag te houden. En beperken we de administratieve lasten tot een minimum. We geven geen geld retour. Heb je betaald en kun je onverhoopt niet? Dan mag je iemand anders jouw plaats laten innemen. Lastminute beslissen kan altijd. Check of bel even of er nog plek is. Zo ja, dan ben je van harte welkom.

Heb je voor je administratie een factuur nodig? Meld je dan aan per e-mail op: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

 GEEN GELD, GEEN PROBLEEM!
Wil je de workshop graag volgen, maar kun je dit bedrag niet missen? Doe dan vooraf een voorstel voor een tegenprestatie aan de trainer. Bied bijvoorbeeld aan om de training op jouw manier naar een (nog) hoger niveau te brengen en/of neem gratis deel als gastheer/vrouw. Per workshop zijn daarvoor maximaal twee plekken beschikbaar.

Je bent van harte welkom! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

PS: Heb je voor je administratie een factuur nodig? Meld je dan aan via e-mail: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

 

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2014
13:30 - 17:30

Locatie
Theater De Nieuwe Regentes

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
2

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]