LEER LOSLATEN…! – laat vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding voor je werken

MASTERCLASS LEREN LOSLATEN – WOENSDAGMIDDAG 1 OKTOBER 2014

Het is misschien wel het moeilijkste dat je moet doen: Loslaten. Dat ene project, die ene klant. Jij weet er gewoon het meeste vanaf. Maar ja, je hebt nog wel meer projecten en klanten en je gelooft ook best dat ‘zij’ het ook gewoon goed kunnen. Of op zijn minst het moeten leren. En dat doen ze niet als jij alles maar blijft doen.

VOOR WIE

De Masterclass Leren Loslaten is speciaal voor drukke bazen en baasjes. Managers of ondernemers die van aanpakken weten, maar dus niet van loslaten.

RESULTATEN

In de Masterclass leer je niet hoe je zomaar kunt loslaten (want dat is gewoon iets laten vallen), maar wel hoe je verantwoord iets los kunt laten. Hoe je Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Vrijheid en Verbinding voor je kan laten werken. Hoe je Loslaten zo kan organiseren dat jij met een gerust hart kan bouwen op anderen. Zodat je niet meer over andermans schouders hoeft mee te kijken. Dat is wel zo prettig voor jou, maar ook voor de mensen die nu voldoening hebben in hun werk en de ruimte krijgen om hun talenten optimaal in te zetten.

WAAR EN WANNEER?
Wanneer?                           Woensdagmiddag 1 oktober, van 13.30-17.30 uur (€ 60,50) – max. 16 deelnemers
Waar?                                   Koninginnegracht 92, Den Haag (gratis parkeren aan de zijkant van het pand
Je investering:                    € 60,50 (incl. koffie, thee, lekkers, borrel en BTW)

Door deze training te organiseren in het pand van het Rode Kruis dragen we bij aan de realisatie van een Eerste Hulp Academie. Verwacht geen luxe, wel veel hartwarmte!


PROGRAMMA

13.00-13.30 uur                  Ontvangst met koffie en thee & kennismaking (zonder lunch)

13.30-14.00 uur                  Welkom & voorstelronde deelnemers door Petra Hiemstra

14.00-17.00 uur                  LEREN LOSLATEN door Gijs van Bilsen en Barbara Jansen (beiden werkzaam voor Pentascope)

17.00-17.30 uur                  Afsluiting & feedforward voor de trainer door Petra Hiemstra

17.30-18.30 uur                   Borrel/Napraten

 

Trainer

De Masterclass wordt verzorgd door Gijs van Bilsen en Barbara Jansen, beiden trainers en Inspiration Officer bij Pentascope. Gijs helpt grote organisaties flexibel, ondernemend en innovatief te maken en helpt snelgroeiende organisaties om voor flexibel, ondernemend en innovatief te blijven. Gijs zal jullie loslaten in zijn wereld van Improviserend Organiseren. En in die wereld gaan jullie zelf ervaren hoe jullie verantwoord kunnen loslaten.

Barbara werkt sinds een jaar bij Pentascope als consultant /adviseur in de profit en zorg sector. Zij werkt aan leiderschaps-, cultuur en teamontwikkelings vraagstukken. Barbara weet snel vertrouwen te wekken, zowel bij individuen als bij groepen. Zij weet scherp te analyseren wat er speelt,  feedback te geven en spiegels voor te houden. Daardoor weet zij snel boven tafel te krijgen wat er in de onderstroom speelt. Van daaruit werkt zij met de mensen aan veranderingen, met focus op de gestelde organisatiedoelen.

HAAGSE HOOGVLIEGERS
Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

EEN LANCERING, WAT IS DAT?
Haagse Hoogvliegers laat hoogvliegers stralen en excelleren. Wij merken dat trainers het prettig vinden om trainingen aan te kunnen bieden aan individuele deelnemers. En van hen goede feedback te ontvangen hoe hun werk ontvangen wordt. Daarmee kunnen zij zich verder ontwikkelen. Wij bieden hen een lanceerplatform. Soms betreft het een thema wat ons nieuwsgierig maakt, soms is het nieuw werk waarmee de trainer veel (nieuwe) mensen wil bereiken. Wij stellen hen voor hartelijke hoogvliegers, mensen, zoals jij. Wij bieden onze Masterclasses aan voor een vaste, lage prijs in ruil voor jouw goede feedforward. Direct na afloop zullen we je vragen expliciet te benoemen wat er GOED ging. Schriftelijk na afloop, horen we graag van je hoe je de masterclass hebt ervaren, hoe de training eventueel nóg beter kan en waar jij marktkansen voor de trainer ziet.

Bij Haagse Hoogvliegers omarmen we de waarden veiligheid, inclusiviteit en wederkerigheid.

VEILIGHEID, INCLUSIVITEIT & WEDERKERIGHEID
Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij de trainingen en workshops in het VrijdagMiddagProgramma. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • zeker beginnende en try-out-trainers ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

 GEEN GELD, GEEN PROBLEEM!
Wil je de workshop graag volgen, maar kun je dit bedrag niet missen? Doe dan vooraf een voorstel voor een tegenprestatie aan de trainer. Bied bijvoorbeeld aan om de training op jouw manier naar een (nog) hoger niveau te brengen en/of neem gratis deel als gastheer/vrouw. Per workshop zijn daarvoor maximaal twee plekken beschikbaar.


Je bent van harte welkom! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2014
13:30 - 17:30

Locatie
Rode Kruis Den Haag

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
5

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]