16 februari 2023 – Webinar Mag ik je grootluisteren? Vertel! (I) – Online en gratis (16-17.30 uur_

Webinar Mag ik je grootluisteren? Vertel!  (online en gratis) – Ter viering van het verschijnen van mijn boek Mag ik je grootluisteren? Vertel! organiseer ik in 2023 2 webinars. In deze webinars leg ik verschillende theoretische modellen uit het boek uit én gaan we daar interactief mee aan de slag. Waarom? Omdat het mijn grote wens is dat de komende jaren tenminste 300.000 mensen de magie van grootluisteren mogen ervaren – zodat we elkaar veel vaker de vraag stellen: “heb je er behoefte aan dat ik je even grootluister? Vertel!”

Deze webinars zijn geschikt voor iedere professional die gerichter en gelaagder wil kunnen luisteren om nóg meer uit persoonlijke en zakelijke gesprekken te kunnen halen (ten behoeve van het grotere geheel).

Gratis webinar Mag ik je grootluisteren? Vertel! – Webinar 1

In dit webinar zal ik, afhankelijk van jouw en jullie wensen, ingaan op:

 1. Het verschil tussen horen-luisteren-en-grootluisteren;
 2. Wat jouw favorite luisterstijl is en in welke je je in 2023 verder wilt bekwamen;
 3. Wat er voor nodig is om een grootluisteraar te worden-zijn-en-blijven;
 4. Hoe je luistermoeheid kunt voelen en voorkomen;
 5. Hoe ik als grootluisteraar steeds groter heb leren luisteren, wat dat van mij vraagt én wat dat mijn cliënten en geïnterviewden oplevert – vervolgens onderzoeken we hoe groot(s) jij luistert én hoe jij jouw grootluistervermogen kunt oprekken;
 6. Tijdgericht grootluisteren & tijdsensitief besturen incl. de paradox van snelheden;
 7. Transformerend luisteren van individuele pijn naar collectief welzijn;
 8. Verdiepende luisterlagen – Luister V’s (hoofdstuk 10 uit mijn boek);
 9. Verdiepende luisterlagen – Luister D’s (hoofdstuk 15 uit mijn boek).

VOOR WIE
Dit webinar is geschikt voor iedere (professionele) luisteraar die heel gericht zijn/haar gesprekskwaliteit, coach-, leiderschaps- en bestuurdersvaardigheden wil verhogen.

Ik nodig je van harte uit om voorafgaand aan de training aan te geven in welk luisterfacet jij graag wilt groeien, zodat ik hier in mijn programma bij kan aansluiten en jij het meeste rendement uit het webinar haalt. Neem zoveel mogelijk dromen en problemen mee, zodat we daar mee aan de slag kunnen!

ONLINE EVENEMENT
Dit is een online training waaraan maximaal 100 mensen kunnen deelnemen. Op 16 februari ontvang je ’s ochtends een zoomlink.

Ik hecht grote waarde aan de veiligheid tijdens de trainingen die we vanuit Haagse Hoogvliegers verzorgen. Het maken of verspreiden van opnames is daarom niet toegestaan.

VOORBEREIDINGEN
Zijn niet nodig, al helpt het wel als je mijn boek Mag ik je grootluisteren? Vertel! gelezen hebt. Ik vind het fijn als je tijdens deze training helemaal en vreugdevol aanwezig wilt zijn: bij je eigen ontwikkeling, bij de ontwikkeling van de andere aanwezigen en bij de wijsheid die zich vanuit het grotere geheel ‘soms zomaar’ aandient.

Weet: bij ons mag je altijd zijn wie je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden, op jouw manier en in jouw tijd!

PRIJS

Gratis!

OVER PETRA HIEMSTRA
Dit webinar wordt verzorgd door Petra Hiemstra, Directeur van Haagse Hoogvliegers. Ik ben een opgewekte, nuchtere en ‘oprjochte’ Friezin, met een passie voor de schoonheid van het woord, poëzie, filosofie en literatuur. Als echte ‘Giving Backer’ ontmoet (en verbind) ik graag mensen die, net als ikzelf, ambitieus en maatschappelijk betrokken zijn. Mensen die hun dromen verwezenlijken en die ervoor openstaan om elkaar daarbij te ondersteunen. Ik geloof dat juist de mensen die veel geven, ook zelf regelmatig inspiratie en ‘voeding voor de ziel’ verdienen.

PUBLICATIES

 • Ministeries voor de Nieuwe Tijd – 2022 – 25 Euro – Over grootluisteren op macroniveau
 • Mag ik je grootluisteren? Vertel! – 2022 – 25 Euro – Methodiekboek-in-wording – Tussenboek over de relatie tussen Liefdevol Leiderschap en Grootluisteren
 • LuisterLiefde – Dichtbundel – 2022 – 25 Euro
 • Handboek Ik Luister Je Groot – 2022 – 7,50 Euro – Dit handboek is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een coachtraject maar voor wie dat nu te tijdsintensief of te duur is of die voorafgaand aan een coachtraject alvast één en ander voor zichzelf wil uitwerken.

Als grootluisteraar ben ik eindeloos geboeid door hoe ik nóg beter, gerichter, gelaagder, verfijnder en dus effectiever kan grootluisteren op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk niveau. Daarin leer ik graag samen met jou.

HAAGSE HOOGVLIEGERS – LEERKLIMAAT – INTIEM, INCLUSIEF EN INTERACTIEF
Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je mensen ontmoet die ervoor openstaan om elkaars dromen een stap verder te brengen. We creëren samenkomsten waar je inzicht, inspiratie en energie van krijgt. In algemene zin ligt het tempo hoog en kennen onze trainingen een hoge informatiedichtheid.

Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij onze trainingen en leergangen. Als trainers doen we hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn we ook aanspreekbaar. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’.

We vragen al onze gasten:
•    oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
•    met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
•    aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
•    net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
•    ook de trainer(s) ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via oprecht geïnteresseerde open vragen (appreciative inquiry).

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2023
16:00 - 17:30

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
86

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]