Dagtraining Presentie, aanraakbaarheid, magnetisch charisma & energiemanagement

14/5 – Dagtraining Presentie, Magnetisch charisma & energie management met betrekking tot je publiek

Magnetisch charisma – Je moet regelmatig vergaderingen, discussies, debatten of droomsessies voorzitten. De afgelopen jaren heb je je de principes van The Art of Hosting eigen gemaakt. Als (dag)voorzitter kleur je de hele bijeenkomst of dag door jouw plezierige manier van zijn. Je verkeert op dit moment in de fase van je persoonlijke ontwikkeling of Meesterschap dat je op ieder moment ‘aanraakbaar’ wilt zijn. Dat je mensen (je publiek) moeiteloos mee wilt kunnen nemen in je verhaal. Dat je hen wilt kunnen raken, schaken en vermaken door gewoon te zijn wie je bent en tegelijkertijd hen in beweging krijgen om samen jouw persoonlijke, organisatorische of maatschappelijke doelen te bereiken.  Dan is deze dagtraining iets voor jou.

De kracht van Presentie, aanraakbaarheid en magnetisch charisma

Mensen willen leiders die ze kunnen ‘aanraken’. Met wie ze op hoofd, hart en buikniveau kunnen resoneren. Dat vraagt iets van jou. Dat je je open stelt en dat je je tegelijkertijd goed beschermd (energetisch). Als je vanuit je hoofd, hart en buik met anderen contact maakt, wordt dit ervaren als ‘magnetische charisma’. Doordat mensen jou al als mens mogen zien en ervaren, landt de inhoud van je boodschap beter en makkelijker bij je publiek.

Deze training is interessant voor je als je in 2018 en verder samen met vele anderen wezenlijke zaken wilt verwerkelijken. Je wilt je publiek niet alleen vertellen over je persoonlijke, zakelijk of maatschappelijke dromen en doelstellingen. Je weet inmiddels: ‘zenden’ leidt zelden tot de gewenste actie of gedragsverandering. Daarom wil je leren hoe je je publiek kunt uitnodigen het beste van zichzelf aan jou, je dromen of doelstellingen te geven, of aan die van je opdrachtgever(s). MeesterSprekers en MeesterDagvoorzitters slagen erin hun toehoorders zo te raken, dat zij tot nieuwe inzichten komen en hun potentie (gaan) ontvouwen, ten dienste van de zaken die jij/je opdrachtgever voor ogen hebt.

Voor wie?

Als je ‘trucjes’ wilt aanleren, ben je bij ons niet aan het juiste adres. In onze trainingen Sprekend Leiderschap en Liefdevol Leiderschap is jouw persoonlijke verhaal en Positieve Waarde Propositie voor onze maatschappij de komende 12-20 jaar het uitgangspunt. We willen jouw eigen stem en zeggingskracht versterken. We willen dat je na onze trainingen op ieder moment vanuit jouw ‘zijn’ jouw verhaal op een goede manier kunt vertellen. Logisch. Authentiek. Zelfbewust. Liefdevol. Zodat mensen graag naar je luisteren, gehoor geven aan wat ze horen en uit zichzelf jouw verhaal en wensen verder de wereld in dragen.

Deze training Magnetisch Charsimsa is geschikt voor dagvoorzitters, professionals, managers, leidinggevenden, ondernemers, techneuten, financials, politici of wetenschappers die van mensen houden. Mensen die actief werken aan het vergroten van hun persoonlijke ontwikkeling en meesterschap. Die op ieder moment het potentieel in zichzelf én in de ander willen kunnen herkennen en laten ontvouwen ten behoeve van het grotere geheel. Mogelijk wil je de komende jaren als ‘schaaldrager’ grote transformaties (bege)leiden.

Charisma en persoonlijke presentie zijn ontwikkelbaar

In de jaren twintig gebruikte een van de grondleggers van de moderne sociologie, Max Weber, het concept om mensen te beschrijven die gezag hebben en ‘beschikken over magische eigenschappen, heldendom en kracht in denken in spreken’. Sinds de tijd van Weber staat charisma wisselend in de belangstelling. Zeker in crisis tijd horen we regelmatig we een roep om charismatische leiders en willen we ook zelf geïnspireerd worden door charismatische mensen. In tijden van hoogconjunctuur kiezen we vaker voor een rustiger type leider die ‘op de tent past’. Wij merken dat magnetisch charisma heel goed trainbaar is. Iedereen heeft het in zich en kan het succesvol leren inzetten.

Deze training versterkt je aanraakbaarheid, je magnetische charisma en persoonlijke presentie

Presentatiespecialist en charisma trainer Elsewine Rietveld laat je tijdens deze dag bovenal ERVAREN hoe jij jouw charisma effectief kunt verhogen. Ze werkt met praktische oefeningen concreet aan het versterken van je persoonlijke aantrekkingskracht en een krachtigere boodschap. Na de training geef je presentaties met een boodschap waar niemand meer omheen kan, waar je publiek actief bij betrokken is en die uit eigen beweging doorvertelt. Je versterkt je autoriteit, authenticiteit en zelfvertrouwen.

Je leert:
*             je innerlijke energie kennen en optimaal inzetten in de ruimtes waarin je werkt;
*             met je eigen energie een ‘heilige, veilige ontwikkelruimte’ creëren voor alle aanwezigen
*             je leert als het ware een ‘kaasstolp van liefdevolle energie over het publiek leggen waardoor het publiek zich gezien, gehoord,                            erkend en veilig voelt om wezenlijke zaken met jou en de andere aanwezigen te delen en bespreken om zo samen verder te komen;
*             goed omgaan met energie van anderen en hoe je energiestromen kunt managen en positief beïnvloeden;
*             spreken vanuit je buik, hart en hoofd (niet andersom);
*             hoe je je publiek met je ‘zijn’ kunt raken, schaken en in beweging kunt brengen;
*             hoe makkelijker mensen meekrijgt met jouw boodschap, dromen en wensen omdat JIJ het vertelt;
*             feedforward geven in plaats van feedback;
*             applaus genereren en ontvangen;
*            hoe je je in het moment energetisch kunt ‘opladen’ of ‘resetten’;
*             bewust (subtiel) sturen, gidsen, volgen en getuige zijn tijdens groepsprocessen.

Programma

09.45-10 uur
Ontvangst met koffie en thee & lekkers

10.00-10.30 uur
Welkom & voorstelronde deelnemers door Elsewine Rietveld en Petra Hiemstra

10.30-12.30 uur
MAGNETISCH CHARISMA door Elsewine Rietveld

12.30-13.30 uur
Lunch

13.30-17.00 uur
MAGNETISCH CHARISMA door Elsewine Rietveld

17.00-17.30 uur
Afronding door Elsewine Rietveld en Petra Hiemstra

17.30-19 uur
Borrel

Aantal deelnemers
Max 12.

Locatie

Nassaulaan 13, Den Haag. We ontvangen je met open armen in ons prachtige pand in het historische hart van onze hoffelijke Hofstad. In de straat is voldoende betaalbare parkeergelegenheid. Vanaf Den Haag Centraal is het ongeveer 20 minuten lopen en met de tram ben je in 3 haltes snel vlak in de buurt.

Trainer

Elsewine Rietveld is gecertificeerd Feminine Presence trainer. Daarnaast is ze gespecialiseerd in zelfverzekerde marketing, succesvol netwerken, vitaliteit, voedingsadvies en burnout-preventie.  Zij heeft meerdere keren met met succes de trainingen bij ons gelanceerd die ook goed zijn gewaardeerd!

Over ons – Haagse Hoogvliegers

Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

Bij Haagse Hoogvliegers zorgen we voor een intiem, inclusief en interactief leerklimaat.

Onze kernwaarden  – Veiligheid, inclusiviteit, wederkerigheid

Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij de up-tempo trainingen en workshops in ons VerdiepingsProgramma. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • ook de trainer ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

Aanmelden en goed om te weten

Je betaalt de toegangsprijs voor de workshops altijd vooraf; het bedrag is incl. BTW, koffie, thee, lunch, lekkers & borrel. Je kunt je hieronder direct inschrijven. Om eigen investeringen in je ontwikkeling zo aantrekkelijk mogelijk te maken, proberen we de kosten zo laag te houden. En beperken we de administratieve lasten tot een minimum. We geven geen geld retour. Heb je betaald en kun je onverhoopt niet? Dan mag je iemand anders jouw plaats laten innemen. Lastminute beslissen kan altijd. Check of bel even of er nog plek is. Zo ja, dan ben je van harte welkom. Heb je voor je administratie een factuur nodig? Meld je dan aan per e-mail op: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

Een week van te voren ontvang je een email met informatie en kun je jouw specifieke leerwensen doorgeven.
Je bent van harte welkom! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Magnetisch Charisma I Dagtraining 14 mei 2018
Leer in één dag hoe je vanuit buik-hart-en-hoofd 'moeiteloos' je publiek kunt raken, schaken en in beweging brengt met je verhaal en hoe je hen uitnodigt het beste van zichzelf aan jou(w) dromen, wensen en doelstellingen te geven of die van je opdrachtgever(s)
€278,30

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/05/2018
09:45 - 19:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
7

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *