Leergang Sprekend Leiderschap – Dag 2 – Magnetisch Charisma – verhoog je gunfactor! – door Elsewine Rietveld –

Magnetisch Charisma – Tijdens deze 2e trainingsdag van onze Leergang Sprekend Leiderschap richten we ons op het onzichtbare én meest aantrekkelijke gedeelte van het spreken voor en mét publiek: jouw persoonlijke magnetische charisma. In onze training zul je ervaren dat charisma niet iets is ‘wat je hebt of niet hebt’. Integendeel. Hoe ‘vaag’ de titel van deze dag ook mag klinken, de dag bestaat vooral uit een aaneenschakeling van hele concrete en praktische oefeningen waardoor je jouw ‘magnetische charisma’ leert herkennen, erkennen en inzetten. Door deze oefeningen ervaar je zelf hoe het voelt om vanuit hoofd, hart én ziel te spreken en hoe met name het spreken vanuit de ziel ontzettend snel je gunfactor verhoogt. En het fijne is: eigenlijk gaat dat bijna vanzelf. Vaak zijn er maar kleine aanpassingen in je stijl van spreken nodig die wel een wereld van verschil kunnen maken in het overbrengen van je boodschap. Juist in een fijne, veilige groep kun je de verschillen tussen hoofd-hart-en-ziel communicatie veel beter zien én vervolgens (leren) inzetten. Je ervaart hoe je de energie in de ruimte kunt beïnvloeden en sturen. Als je wilt, kun je ontdekken hoe je jouw eigen energie én die van anderen voor je kunt laten werken.

Deze training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sprekers, al merken we in de praktijk dat deze training vooral wordt ingekocht door professionals die al vrij makkelijk voor groepen staan en juist de finesses van het sprekersvak beter in de vingers willen krijgen.

In de 10 jaar dat we deze training geven, merken we dat deze ook heel waardevol is voor hoog sensitieve mensen (HSP’ers) die hun energie beter willen leren begrenzen, gebruiken en/of inzetten!

Voor het jaarlijkse Debattoernooi van Stichting Giving Back maakten we een aantal jaren geleden dit vrolijke filmpje (1 minuut) met daarin 5 tips hoe je je magnetisch charisma kunt verhogen. Leuk om ter voorbereiding alvast te bekijken.

Trainer: Elsewine Rietveld

Elsewine Rietveld heeft deze training al zeker 10 keer voor Haagse Hoogvliegers verzorgd. De training wordt altijd hoog gewaardeerd. In het dagelijks leven helpt Elsewine ondernemers meer klanten te krijgen. Recentelijk bracht zij daartoe het Engelstalige boek “Get Comfortable on Camera” uit, waarin ze influencers, ondernemers, bestuurders en politici helpt om met veel meer gemak en natuurlijkheid voor de camera te staan (en daar ook van te genieten!).

Datum: 18 april 2023 van 9.30-16.30 uur

Locatie: Carlton Ambassador Hotel, centrum Den Haag

Investering: 500 Euro plus BTW / 605 Euro incl. BTW, lunch, lekkers en zoveel koffie en thee als je wilt.

Optioneel – Boekenpakket a 125 Euro excl. BTW

Aantal deelnemers: maximaal 12

Goed te weten: We vinden het fijn als je aanwezig bent vanuit de intentie om je collega deelnemers én de trainer(s) groot te luisteren. Kom graag met de intentie om meer te luisteren (60%) dan te spreken(40%). Luister elkaar het liefste GROOT! Breng zoveel mogelijk dromen, wensen, problemen en beleidsvoorstellen mee, zodat we daar gericht mee aan de slag kunnen. Wij streven ernaar ieders wensen samen concreet stappen verder te brengen. Zo zorgen we samen voor meervoudige waarde creatie.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Dagtraining Magnetisch Charisma - 18 april 2023
Leer in één dag hoe je jouw Magnetisch Charisma en gunfactor met kleine interventies fors kunt verhogen!
605,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2023
09:30 - 16:30

Locatie
Carlton Ambassador Hotel

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *