Lancering Pitchen en Speechen als Shakespeare I UITVERKOCHT

Wat kunnen wij als ondernemer, bestuurder en professional leren van Shakespeare, een van werelds grootste literaire genieën, om ons niet alleen eloquent en taalkrachtig te onderscheiden van onze tijdgenoten maar ook om de wereld waar mogelijk een nieuwe wending te geven? Wil je op Shakespeariaanse wijze je publiek verrassen?

Shakespeare is de meest invloedrijke toneelschrijver die de menselijke ziel het diepst raakt. Hij schreef 400 jaar gelden 156 sonnetten en 38 toneelstukken, historische stukken, tragedies en komedies. De bijzondere en krachtige stijl van Shakespeare is nog altijd te herkennen. Zo heeft hij ongeveer een kwart van de Engelse woorden bedacht die nog dagelijks gebruikt worden. Zijn technieken als toneelschrijver en dichter zijn voor dichter en vertaler Bas Belleman en speechtrainer Gijs Weenink inspiratiebron voor de Masterclass Speechen als Shakespeare. Wat we leren is dat wanneer je de wereld wilt veranderen je de taal moet veranderen, als je mensen wilt raken dan moet je zaken combineren die we normaal niet combineren.

RESULTAAT
Wil je op Shakespeariaanse wijze je publiek verrassen? Wil je ervoor zorgen dat jouw boodschap impact heeft en langer onthouden wordt? Dan zijn de technieken van William Shakespeare onmisbaar. Het gaat om theatertechnieken en nieuwe combinaties van woorden die (jouw) wereld veranderen. Deze masterclass gaat verder dan Speechen als Obama!

Als resultaat van de training neem je mee:

–         Acht nieuwe technieken om je publiek te raken en te verrassen;
–         Een pitch (of presentatie) die langer onthouden wordt;
–         Een pitch (of presentatie) die vaker wordt doorverteld;
–         Een krachtige pitch (of presentatie) waarmee je je jezelf, je bedrijf of organisatie helder in het daglicht kunt zetten;
–         Een pitch (of presentatie) die raakt op gevoelsniveau en rationeel niveau;
–         Een pitch (of presentatie) die nooit meer vergeten wordt, en…;
–         heb je nieuwe woorden toegevoegd aan de Nederlandse taal.

WAAR EN WANNEER?
Dag:                                        Vrijdagmiddag 12 december
Tijd:                                        van 13.30-17.30 uur (+ borrel voor de liefhebbers)
Locatie:                                 ARDIS, Den Haag – Nieuwe Parklaan 105, Den Haag (in de Loft)
Investering:                         € 60,50 Euro (incl. koffie, thee, lekkers, borrel en BTW)
Aantal deelnemers:            Max. 16

Hoe veel je ook van jezelf gegeven hebt, voorafgaand aan de training en hoe moe je ook bent, we garanderen je, als altijd, dat je met méér energie en een grotere glimlach naar huis gaat, dan waarmee je binnenkomt.

PROGRAMMA

13-13.30 uur                       Ontvangst met koffie en thee & kennismaking (zonder lunch)

13.30-14 uur                       Welkom & voorstelronde deelnemers door Petra Hiemstra

14-17 uur                             Masterclass Speechen als Shakespeare door Gijs Weenink

17-17.30 uur                      Afsluiting & feedforward voor de trainer door Petra Hiemstra

17.30-18.30 uur                Borrel/Napraten

TRAINER
Speechen als Shakespeare wordt verzorgd door Gijs Weenink. Gijs heeft als directeur van de DebatAcademie de afgelopen 23 jaar meer dan 25.000 mensen getraind in speech- en debattechnieken in 19 landen van Europa.

Daarnaast leidde hij 2.500 Lagerhuisdebatten met ongeveer 250.000 mensen in bedrijven, banken, op congressen en bij brancheverenigingen.

Gijs lanceerde al eerder bij ons met veel succes de Masterclasses ‘Hoffelijkheid en Gastvrijheid – twee sleutels tot succes’ , ‘Hoffelijk Onderhandelen’ en ‘Speechen als Obama’.

OP MAAT
Als je specifieke wensen of vragen hebt voor de Masterclass, geef die dan z.s.m. in antwoord op deze mail aan ons door. Dan kan Gijs de training zoveel mogelijk op maat maken.

WIE GA JE ONTMOETEN?
Bij Haagse Hoogvliegers vind je een platform waar je relevante mensen kunt ontmoeten. Mensen die ervoor openstaan elkaars dromen een stap verder te brengen. Een plek waar je energie brengt én krijgt, waar je (zeer) betaalbaar kunt investeren in het vergroten van je persoonlijk leider- en meesterschap door verdiepende workshops én waar je nieuw werk kunt lanceren.

EEN LANCERING, WAT IS DAT?
Haagse Hoogvliegers laat hoogvliegers stralen en excelleren. Wij merken dat ook toptrainers het prettig vinden om regelmatig trainingen aan te kunnen bieden aan onze gesprekspartners. En van hen goede feedforward te ontvangen hoe hun werk ontvangen wordt. Daarmee kunnen zij zich verder ontwikkelen. Wij bieden hen een lanceerplatform. Soms betreft het een thema wat ons nieuwsgierig maakt, soms is het nieuw werk waarmee de trainer veel (nieuwe) mensen wil bereiken. Wij stellen hen voor hartelijke hoogvliegers, mensen, zoals jij. Wij bieden onze Masterclasses aan voor een vaste, lage prijs in ruil voor jouw goede feedforward. Direct na afloop zullen we je vragen zo specifiek mogelijk te benoemen wat er GOED ging, EN… natuurlijk ook hoe de training eventueel nóg beter kan én waar jij marktkansen voor de trainer ziet.

LEERKLIMAAT: INTIEM, INCLUSIEF, INTERACTIEF
Vooral nieuwsgierige, betrokken en leergierige mensen zullen hun hart kunnen ophalen bij onze trainingen en workshops. De trainers doen hun uiterste best om een zo interactieve en veilig mogelijk leeromgeving te creëren. Daarop zijn zij ook aanspreekbaar. We werken bij voorkeur in groepen van gemiddeld 8 tot 12 personen, zodat maximale kennismaking en kennisontwikkeling mogelijk is. Daarnaast omarmen wij de principes van ‘inclusiviteit & wederkerigheid’. We vragen al onze gasten:

  • oprecht nieuwsgierig te zijn naar de aanwezigen en hun dromen;
  • ook met de intentie aanwezig te zijn om te kijken of je deze dromen een stap verder kunt brengen;
  • aanschuivers zoveel mogelijk bij je gesprek te ‘includeren’;
  • net iets langer te luisteren dan te praten (60/40);
  • zeker beginnende en try-out-trainers ‘groot te luisteren’ bij voorkeur via positieve vraagstelling (appreciative inquiry).

GEEN GELD, GEEN PROBLEEM
Wil je de workshop graag volgen, maar kun je dit bedrag niet missen? Doe dan vooraf een voorstel voor een tegenprestatie aan de trainer. Bied bijvoorbeeld aan om de training op jouw manier naar een (nog) hoger niveau te brengen en/of neem gratis deel als gastheer/vrouw. Per workshop zijn daarvoor maximaal twee plekken beschikbaar.

AANMELDEN

Deze training is uitverkocht. Als je wilt, kunnen we je op de reservelijst plaatsen. Bij uitval, ontvang je dan z.s.m. bericht. Stuur een bericht naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl of bel last-minute of er nog plek is: 06-33803867.

We kijken er naar uit je te ontvangen en ontmoeten!

 

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/12/2014
13:30 - 17:30

Locatie
Ardis Den Haag

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
10

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]