Leergang Sprekend Leiderschap – Dag 3 – Speechen als Shakespeare – door TOPtrainer Gijs Weenink

Speechen als Shakespeare – Tijdens deze 3e trainingsdag van onze Leergang Sprekend Leiderschap (die je ook prima als losse dag kunt inkopen) staat taalbeheersing en taalcreatie centraal. Shakespeare was er meester in om met nieuwe taal de wereld vorm te geven die hij voor zich zag. Als huidig of toekomstig leider, manager, bestuurder of politicus in spé trainen we je vandaag je creatieve brein. We zullen vooral ingaan op de edele kunst van (goed omgaan met) ‘framing’. Snel creatief kunnen denken en schakelen helpt je om met jouw woordkeuze zelf een debat of discussie te beïnvloeden én om flexibel om te gaan met ‘framing’ van anderen. Een must voor sprekers die stevig willen staan als het er verbaal op aankomt en die ieder gesprek, ieder debat en iedere discussie op een prettige en effectieve manier in eigen voordeel  willen kunnen ombuigen.

Deze training is geschikt voor zowel beginnende als al ervaren sprekers. We sluiten met onze uitleg en handreikingen aan bij jouw niveau, zodat je in je eigen tempo kunt groeien en ontwikkelen.

In deze dagtraining leer je:

  • Snel creatief kunnen omgaan met onverwachte gebeurtenissen in belangrijke gesprekken, discussies of debatten;
  • Taal scheppen die jou ondersteunt in het behalen van je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke doelen; 
  • Framing herkennen, framing toepassen en omgaan met framing van anderen;
  • Stevig staan als het er verbaal op aankomt. 

Trainer: Gijs Weenink, Directeur DebatAcademie. Gijs heeft ruim 30 jaar ervaring als debattrainer en heeft meer dan 25.000 mensen getraind in gestructureerd en eloquent spreken voor publiek. Gijs brengt altijd een enorme hoeveelheid aan vrolijke energie mee en laat je heel gericht en gestructureerd verschillende vaardigheden oefenen. Je gaat gegarandeerd met energie, Shakespeare-Charisma én een grote glimlach naar huis.

Datum: 27 maart 2023

Locatie: Carlton Ambassador Hotel Den Haag

Tijd: 10-16.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Prijs: 500 Euro per dag excl. BTW / 605 per dag incl. materialen, lunch & lekkers & BTW

Maximaal aantal deelnemers: 12

Optioneel – Boekenpakket a 125 Euro excl. BTW

Goed te weten: We vinden het fijn als je aanwezig bent vanuit de intentie om je collega deelnemers én de trainer(s) groot te luisteren. Kom graag met de intentie om meer te luisteren (60%) dan te spreken(40%). Luister elkaar het liefste GROOT! Breng zoveel mogelijk dromen, wensen, problemen en beleidsvoorstellen mee, zodat we daar gericht mee aan de slag kunnen. Wij streven ernaar ieders wensen samen concreet stappen verder te brengen. Zo zorgen we samen voor meervoudige waarde creatie.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Dagtraining Speechen als Shakespeare - 27 maart 2022
Leer taal creëren die je ondersteunt in het behalen van je doelen en leer framing van anderen effectief herkennen en pareren.
605,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/03/2023
10:00 - 16:30

Locatie
Carlton Ambassador Hotel

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.