Lanceer je eigen training (voor ervaren trainers) – UITVERKOCHT

Jij bent een talentvol (enter)trainer met ambitie en wilt je eigen training ontwikkelen en lanceer klaarmaken
In onze omgeving merken we dat er een aantal excellente trainers zijn die graag hun échte eigen training in de markt willen zetten. En daar bij aarzelen. Het gaat immers om het thema dat als een rode draad door hun persoonlijke biografie loopt. Wat hen echt op zielsniveau ráákt. Waarover zij niet  uitgeleerd en uitgepraat raken. En waarmee zij de komende jaren de wereld willen raken en verrijken. Deze trainers zoeken een groep collega trainers met wie zij deze training kunnen ontwikkelen en lanceren. Zij willen in een prettige setting leren van ervaren collega trainers en scherp gehouden worden in hun nieuwe product- en dienstaanbod. Herkenbaar? Ook iets voor jou?

Wie ben jij?
Je bent of wilt uitgroeien tot expert in jouw vakgebied. Hoogvliegers kunnen zich laven en optrekken aan jouw positieve energie, kennis en ondernemerschap. Net als de deelnemers vlieg je zelf ook graag hoog, vrij en vrolijk. Je kunt goed omgaan met kritische vragen. Ziet die als teken van betrokkenheid. Hoogvliegers willen graag hun kennis delen. Je biedt daar ruimte voor. Je luistert deelnemers groot. Gelooft in ‘building on positives’. Schept een duidelijk kader en biedt veel ruimte voor groei en verbinding binnen je training. Je kunt even goed doceren als wijsheid uit de groep halen. En je vindt het leuk deelnemers gericht met elkaar te verbinden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of je sporen al ruim verdiend hebt, je hebt de wens tenminste 300.000 mensen te bereiken met je nieuwe training, workshop of masterclass.

Waarom lanceren bij Haagse Hoogvliegers?
Je zoekt een Joop van den Ende voor trainers. iemand die jouw talent ziet, herkent, kan afstoffen, oppoetsen en in de etalage zetten. Die je een prettig podium biedt en een goede start voor een nieuwe levensfase.

Wij laten samen hoogvliegers stralen en excelleren
Wij bieden onze gasten (veelal zeer snelle denkers en intense voelers: gymnasiasten, ondernemer en Friezen) een warm bad, waarin ze volledig zichzelf mogen zijn en in goed gezelschap voeding voor de ziel ontvangen. Zodat ze iedere dag het beste van zichzelf kunnen blijven geven. We bieden daarom een intiem, inclusief en interactief leerklimaat aan (daar zorg jij dus voor). Als alle deelnemers innerlijk verrijkt met een grote glimlach huiswaarts keren, zijn wij (jij en wij samen) in onze missie geslaagd.

Onze focus in ons trainingsaanbod
Wij richten ons op trainingen die onze deelnemers laten uitgroeien tot de meest eloquente, hoffelijke, en liefdevolle leiders die zij kunnen zijn.

Leerklimaat – Intiem, inclusief en interactief
Samen met jou geven we vorm aan inclusief netwerken voorafgaand aan en na afloop van de training. We ontvangen met open armen, stellen deelnemers actief aan elkaar voor en nodigen hen uit hun dromen te delen. Zodat zij elkaar daarmee verder kunnen brengen. Je bent dus altijd oprecht geïnteresseerd in wie er komen en naar hun verhalen en achtergrond. Wij zeggen altijd: tijdens de training mag álles misgaan, maar liefde voor de deelnemers moet er zijn!

Onze doelgroep & deelnemers
bestaat uit ondernemers, wetenschappers, projectleiders, managers, directeuren en gymnasiasten. Het zijn mensen die actief in hun eigen ontwikkeling investeren. Ze komen voor inhoud én uitwisseling met gelijkgestemden.

Wat betekent dit voor jouw training en trainingsstijl?
Jij kunt ‘up tempo’ doceren, faciliteren én verbinden. Tijdens de training stellen we  je aanbod zodanig samen dat je hoogvliegers, veelal (beeld)denkers en snelschakelaars, optimaal leert bedienen in hun leerproces. Dit betekent dat je de deelnemers allereerst helder kader biedt (wat kunnen de deelnemers wanneer en op inhoud verwachten). En je ze vervolgens een mooie mix van theorie, praktijk en ervarend leren aanreikt. De oefeningen die je de deelnemers voorschotelt, nodigen uit tot fysieke beweging in de ruimte (niet iedereen kan lang stilzitten) en zijn altijd direct toepasbaar in hun dagelijkse praktijk. Wij willen dat je tenminste drie interactieve oefeningen aanbiedt, die deelnemers ook met elkaar verbinden. Zo zorgen we voor maximaal inhoudelijk en relationeel rendement. 20% van onze gasten is beelddenker. Zij leren beter met beeldende voorbeelden. Wij vragen al onze trainers met hun aandacht 100% bij de deelnemers te zijn en voor 90% gebruik te maken van de verhalen en ervaringen van de deelnemers zelf.

Groepsgrootte
Onze groepen voor gedragsgerichte trainingen zijn klein: maximaal 12 deelnemers. Sommige trainingen kunnen voor grotere groepen worden gegeven en bestaan dan uit maximaal 24 deelnemers.

Zelf doen we deze training met een kleine groep. Maximaal 8 deelnemers. Bij voorkeur een even aantal, zodat iedereen een buddy heeft.

Gedeelde waarden
Wij faciliteren het proces om gezamenlijk tot jullie trainingen te komen en loodsen je gezamenlijk door de ‘o help momenten’. Er is veel ruimte voor individuele leerbehoeftes, om kennis te delen en deze gezamenlijk te ontwikkelen. Het programma biedt voldoende ruimte om in te gaan op jullie specifieke wensen en leerbehoeftes en om het programma bij te stellen als dit nodig is. Alle deelnemers ‘luisteren elkaar groot’ en nemen deel om elkaar te laten stralen en excelleren. Gedeelde (briljante) ideeën komen volledig ten goede aan de ontvanger. Als zo’n briljant idee van je collega’s voor jou tot miljoenen omzet leidt, is het leuk als je de bedenker natuurlijk een fles champagne stuurt t.z.t. (maar dat daargelaten).

We bieden je
* Een vriendelijke en uitnodigende stok achter de deur om nu eindelijk de stap te zetten en de wereld in te gaan met jouw persoonlijke thema. We luisteren je groot en helpen je aanbod lanceer klaar te maken.
* 1 middag – Kennismaking, Ik Luister Je Groot training, incl. jouw luisterprofiel en kennis over hoogvliegers en hun leerstijlen
* 1 middag – PechaKucha presentaties– iedere deelnemer maakt een PechaKucha presentatie van 20 sheets en vertelt zijn of haar boodschap voor de wereld in 6.40 minuten. We luisteren elkaar groot en voorzien elkaar van groeireflectie, goede tips en suggesties rondom pitch, kernzin, beeldmateriaal, promotie etc.
* 2 x middag – 30 minuten trainingen – theorie en 3 korte oefeningen incl. nieuwe beeldmateriaal
* Een buddyprogramma waarin je 12 weken lang je trainersvaardigheden & training vervolmaakt aan de hand van eenvoudige en concrete opdrachten, die je wekelijks met elkaar bespreekt.
* Gratis deelname aan de training van je buddy of collega in ruil voor je uitgebreide feedforward na afloop.
* Als deelnemer help je elkaar door elkaars training actief te promoten op sociale media of gericht toe te sturen aan mensen in je netwerk voor wie dit interessant kan zijn.

Verdien je investering terug
Je investeert 500 euro, excl. BTW in dit gezamenlijke programma. Als je training, stijl en werkwijze goed past bij ons en je collega’s enthousiast zijn, lanceren we je vanaf september 2016. Dan kun je deze investering, als je wilt, in één middag terugverdienen. Bij 10 deelnemers heb je je investering terugverdiend, bij 12 maak je 200 Euro winst. Zo investeren we optimaal in elkaar. Met als doel nog veel vaker samen te werken, jou gericht voor te stellen als trainer bij onze opdrachtgevers en vele hoogvliegers optimaal te faciliteren in hun leerproces.

Data
4 Bijeenkomsten op: 25 maart, 29 april, 27 mei en 17 juni 2016. Van 10.30-14.30 uur. Locatie wordt nog bekend gemaakt een zal in Den Haag zijn. Voor 10 Euro per keer extra ontvang je een lekkere lunch.

Deze ronde is uitverkocht. Interesse voor de volgende ronde?
Deze training is uitverkocht. Wil je een volgende ronde meedoen? Laat het ons graag weten. We zoeken opnieuw naar 6 deelnemers met hele diverse eigen thema’s waarmee zij 300.000 mensen willen verrijken. Bel: Petra Hiemstra – tel: 06-33803867


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/03/2016
00:00

Locatie
Nassau Parc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
0

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]