Win het boek Gedoemanagement van Frank Schurink (2 x)

Dit boek winnen? We verloten in de maand februari twee exemplaren. Stuur ons een mail naar petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl met in de titel 'Gedoe management' en vermeld duidelijk je naam en het adres waar je het boek wilt ontvangen. Uiteraard mag je het boek ook naar iemand laten sturen. Stuur dan een persoonlijke boodschap mee en dan vermelden we die erbij.

Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt.

“Zou het niet een enorme opluchting zijn als je geen last meer zou hebben van al die dingen die je zo kunnen irriteren? De collega die zijn afspraken niet nakomt, de lekke band van je fiets, de kritiek van je partner? Iedereen heeft last van gedoe, maar is het is niet bijzonder dat niet iedereen last heeft van hetzelfde gedoe? Jij hebt ’s ochtends last van een overvolle mailbox, maar jouw collega begint fluitend met het beantwoorden en deleten van mails. Wat voor de een ongewenst gedoe is, is voor de ander gewenst gedoe.

Gedoe dat je wilt, heeft een heel andere invloed op je lichaam en leven dan gedoe dat je niet wilt. Waarschijnlijk heb jij zelfs gedoe dat je actief opzoekt, gewoon omdat je het leuk vindt of er energie van krijgt. Misschien houd je van de administratie doen, misschien heb je er zelfs je baan van gemaakt.

Wil je leren hoe je kunt omgaan met gedoe, zodat je er geen last meer van hebt?”
Lees dan het boek ‘Gedoemanagement‘ van Frank Schurink.

Leer je liever door te luisteren? Schrijf je dan in voor een workshop!

Vanuit Haagse Hoogvliegers hebben we vorig jaar 3 x met groot succes de training GedoeManagement gelanceerd. Als particulier kun je je direct voor een open workshop inschrijven via: www.gedoemanagement.nl

Training GedoeManagement inkopen?

Als bedrijf of organisatie kun je deze training ook gedoeloos bij ons inkopen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Een hilarische ochtend/middag/avond met je mensen gegarandeerd! Bel: Petra Hiemstra – 06-33803867

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *