Win het boek ‘Om niet te vergeten’ van Cecile Clappers (2 x)

We verloten twee exemplaren onder de eerste 10 reacties. Mail ons je naam en adres en je ontvangt het boek zo snel mogelijk per post toegestuurd - petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

Ook in 2016 promoten we met liefde nieuw werk van collega hoogvliegers. Het zijn altijd schrijvers in wie wij geloven en die ons inspireren met hun thema, theorie of (poëtische) schrijfstijl. We starten met het boek ‘Om niet te vergeten’ van Cecile Clappers. Het boek bevat een verzameling van inspirerende momenten uit het dagelijks leven. In korte teksten en gedachten geeft Cecile leven, liefde, vriendschap tijd en afscheid een plek. Opdat ze niet vergeten worden door haarzelf en door de lezer. In haar verhalen streeft ze ernaar te schrijven in wat zij noemt ‘pure taal’: taal waarbij in heldere en simpele woorden een verhaal wordt verteld met daarin een kleine kern die – hopelijk- een glimlach ontlokt bij de lezer. Zoals het gedicht “Pluk de dag“:

Als ik de dag pluk
Wat maak ik er dan van?

Hoeveel dagen heb ik nodig
Om er iets van te maken?

Jam bijvoorbeeld
Of een taart met vierentwintig stukken

Voor ieder uur van de dag één
Om niet te vergeten

De dag te plukken.

Uit: Om niet te vergeten – Cecile Clappers. Je kunt dit boek bestellen bij Palmslag voor 12,50 Euro.

Cecile Clappers werkt als interim communicatieadviseur  in Noord Nederland, wordt graag uitgenodigd als writer in residence, geeft creatief vorm en inhoud aan bijzondere bedrijfsdagen, leest met liefde voor uit eigen of andermans werk en spreekt ook teksten in.

We verloten twee exemplaren onder de eerste 10 reacties. Mail ons je naam en adres en je ontvangt het boek zo snel mogelijk per post toegestuurd – petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

In onze volgende nieuwsbrief verloten we twee exemplaren van Gedoe Management van Frank Schurink.

Ben je een hoogvlieger uit ons netwerk (in spe) en wil je tenminste nieuwe 2 boeken aanbieden ter promotie? Dat kan. Leuk! We maken graag eerst even telefonisch kennis. Bel: Petra Hiemstra – 06-33803867.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *