Win de waaier ‘Motiverende Gespreksvoering’ t.w.v. 13,95 Euro

Motiverende Gespreksvoering (MGV) geeft je inzicht en handvatten om de motivatie van je medewerkers/cliënten/relaties te vergroten en meer resultaten te boeken bij gedragsverandering.

Deze waaier is ontwikkeld voor professionals die, na een kennismaking of training, MGV willen gaan toepassen in de praktijk. De waaier bevat naast de belangrijkste aspecten van de theorie, verschillende handige lijstjes, 15 lastige, maar veel voorkomende praktijksituaties en enorm veel voorbeeldzinnen.

De waaier is een ideale geheugensteun, inspiratiebron en ‘metgezel’ op lastige momenten. Hij past moeiteloos in koffer of handtas.

We verloten twee exemplaren. Interesse? Stuur een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en zet in de titel: Waaier Motiverende Gespreksvoering. Zet in de mail je adresgegevens. De waaiers worden eind mei verstuurd.

Zelf een training Motiverende Gespreksvoering volgen? Kijk dan op de website van Bert Bakker van Ekklesia. Wij hebben zijn training gevolgd en zijn zeer enthousiast over wat Motiverende Gespreksvoering ons aanreikte voor onze dagelijkse coach- en trainingspraktijk. Liever deze training in Den Haag volgen samen met andere hoogvliegers? Laat het dan weten. Bij voldoende animo, nodigen we Bert Bakker hier uit om de training te verzorgen.

 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *