Winnaar boek ‘De verboden vrouw spreekt’ van Uitgeverij Altamira

De winnares van het boek De Verboden vrouw spreekt is Marjolein Doesburg. Van harte gefeliciteerd! Het boek komt zo snel mogelijk naar je toe. Veel leesplezier!

Door Pamela Kribbe – Er zit zowel in mannen als vrouwen een verboden vrouwelijke energie, zegt Maria Magdalena, die te maken heeft met het gevoel, de intuïtie en het hart. Het is de bedoeling dat beide seksen zich bewust worden van deze energie. Op die manier leren we te leven vanuit onze ziel en te luisteren naar ons hart.”

Dymphi Peeters maakte ons tijdens haar interview ‘Vrede en verlichting brengen via muziek’ recentelijk attent op dit prachtige het boek. Haar omschrijving luidt als volgt:

“In haar eind vorig jaar verschenen boek “De verboden vrouw spreekt” beschrijft Pamela Kribbe de transitie van de oude en naar een nieuwe collectieve mannelijke en vrouwelijke energie. Het is het meest heldere en zuivere boek wat ik in jaren gelezen heb. Op een hele eenvoudige manier geeft zij woorden aan wat er momenteel in mezelf en in het collectief gaande is. Zij nodigt haar lezers impliciet uit om op een andere manier naar de mannelijke en vrouwelijke energieën die we beide in ons dragen te kijken. En de wonden te erkennen die we daarin als individu door onze voorouders en voorgeschiedenis in ons lichamen in patronen met ons meedragen en die een enorme impact hebben op onze omgang met onszelf en elkaar. Het gaat over de opkomst van een nieuw bewustzijn, over de hartgedragen mannelijke energie en wat die kan brengen en over de vrouwelijke energie, die gevoed wordt vanuit de buik. De buik is het centrum van emoties. Door collectief de buik te gaan bewonen, waar je contact maakt met al die emoties: lust, levenskracht, boosheid, woede, kun je volledig in je kracht komen. Nu kunnen velen nog niet op aarde vormgeven wat ze te brengen hebben omdat ze onbewust gebukt gaan en gekortwiekt worden door het verleden wat ze in hun lichaam met zich meedragen.

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie in de hart en buikstreek zijn gewond. En kunnen geheeld worden, zoals ik dat ook in het systeemwerk van het opschonen van de mannelijke en vrouwelijke familielijnen (Annemieke van der Mooren, Utrecht) heb mogen ervaren. Het is ongelooflijk hoe zeer pijn, angst, onderdrukking, verkrachtingen, geweld, verdriet om niet geboren of overleden kinderen van je voorouders kan doorwerken in je eigen leven. De pijn van je voormoeders of voorouders is ook jouw pijn. Systemisch werk helpt om die pijn in parels te transformeren. Als jouw moeder jou niet de liefde en emotionele aandacht geven die je verdiende, is dat een groot gemis. Een grote wond. Vele vrouwen die zich deze patronen niet bewust zijn, halen die liefde bij hun dochters. Dat noemen we parentificatie. Dat is echter systemisch niet juist en een veel te zware belasting voor haar. Systemisch werk helpt om je eigen familielijn op te schonen. Helpt om je opnieuw te verbinden met de positieve oerkrachten van je oermoeders en oervaders die er óók zijn. Zo kun je jezelf de liefde geven die je verdient én je dochter de liefde geven die ze verdient en die ze ten diepste van jouw wil ontvangen. Zodat jullie samen in liefde en plezier kunnen groeien en ontwikkelen.”

Susan Smit beschrijft dit boek als volgt: Pamela Kribbe schreef een boek zo zuiver en diep als een kristalhelder bergmeer, en al net zo verfrissend. Liefdevol en geduldig legt ze ons overdenkingen voor over wat het betekent man, vrouw mens te zijn.”

Beiden hadden dit prachtige boek niet beter kunnen omschrijven.

Uitgeverij Altamira 

Dit boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Altamira. Altamira maakt deel uit van de Gottmer Uitgeversgroep. Altamira wil haar lezers met haar boeken inzicht, verdieping en ontspanning bieden en is gespecialiseerd in het uitgeven van boeken op het gebied van gezondheid, psychologie en spiritualiteit.

Heb je interesse in dit boek?

Je kunt hier een exemplaar bestellen.

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe-het-zelf-coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment te duur of wil je éérst een aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan ons e-book en ga (alvast) zelf aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als je het zelf moet betalen […]

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Nieuw: Biografie & Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book)

Biografie & Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière-, Life-, Ondernemers- en Executive coaching – Den Haag – 6 gesprekken

Carrière Coaching  – Mogelijk wil je een volgende stap zetten in je carrière of sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af …  wat nu? Wellicht heb je behoefte aan meer focus? Of een heldere, energie gevende visie voor de komende tijd? Of kriebelt er iets …, maar: wat? Veel […]