Winnaars boek De herontdekking van het lichaam van Bregje Hofstede

De winnaars van het boek De Herontdekking van het lichaam (van Bregje Hofstede) zijn: Jolanda Dobbe en Anne Sijtzema. Van harte gefeliciteerd. Het boek komt zo spoedig mogelijk jouw kant op. Veel leesplezier gewenst!

De herontdekking van het lichaam – Bregje Hofstede – aanrader voor de vakantie

De vakantie komt eraan. Hét moment om te voelen hoe het écht met je gaat. Als je gedurende de komende weken je normale gewoontes, patronen en de discipline van het onderwerpen van je lichaam aan je geest loslaat, en merkt dat je lichaam tot een persoonlijk hoofdpijndossier aan het worden is, is dit prachtige boek van Bregje Hofstede een aanrader.

In dit boek vertelt Bregje Hofstede openhartig over haar burn-out en haar herstel, en gaat ze op zoek naar de filosofische en maatschappelijke context van die ervaring. Het resultaat is een poëtisch en doorleefd relaas over de transformatie van milde minachting voor haar lichaam naar het omarmen ervan. Ze schrijft over gezondheidsrages en prestatiedruk versus wandelen en mediteren. Tenslotte vraagt ze zich ook af wat het betekent om een schrijvend lijf te zijn en of het uitmaakt dat dat een schrijvend vrouwenlichaam is.

Haagse Hoogvliegers deelt graag haar passie voor literatuur en poëzie met jou. Iedere maand proberen we twee boeken te verloten rond thema’s die specifiek voor hoogvliegers interessant zijn. Uitgeverij, Cossee, stelde in onze nieuwsbrief van juli over ‘conflictmanagement’ twee exemplaren van Hofstedes boek beschikbaar, waarvoor dank!

Uitgeverij Cossee is een zelfstandige en onafhankelijke uitgeverij gevestigd aan het, naar eigen zeggen, mooiste plein van Amsterdam, het Amstelveld. De uitgeverij is opgericht in het najaar van 2001 en de eerste boeken zijn verschenen in het voorjaar van 2002. Cossee geeft oorspronkelijk Nederlandse en vertaalde fictie en non-fictie uit. Met zorgvuldige selectie, nauwgezette redactie en aandachtige vormgeving wil uitgeverij Cossee boeken publiceren die onuitwisselbaar en onontkoombaar zijn. Van zulke boeken zijn er nooit genoeg.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *