Winnaars boek Sterk voelen op het werk door Eveline Baar (Scrivo Media)

De winnaars van het boek  sterk voelen op het werk van uitgeverij Scrivo zijn: Inge Veltkens en Ramón van Bebber. Van harte gefeliciteerd en veel leesplezier gewenst. Het boek komt zo snel mogelijk naar jullie toe!

Sterk voelen op het werk

Recentelijk werden wij door Lisa Koolhoven op dit mooie nieuwe boek geattendeerd. Waarvoor dank! Binnen onze praktijk werken we veel met mensen die bovengemiddeld snel denken en veel (vo0r)voelen. Zij hebben niet alleen een rijk bedraad brein maar ook een rijk innerlijk gevoelsleven. Hoogsensitieve mensen worden in de literatuur vaak aangeduid met HSP. Dit staat voor: Highly Sensitive Person. Dit sterke voorvoel vermogen is ongelooflijk waardevol én lastig in de praktijk voor HSPers zelf en soms ook voor hun collega’s.

Eveline Baar werkt als HR functionaris bij de politie. Zij schreef recentelijk het zeer goed leesbare en voor ieder toegankelijke boek ‘Sterk voelen op het werk‘. Haar handboek is uiterst praktisch voor medewerkers, managers en werkgevers. Eveline behandelt in haar boek :

  1. De kenmerken van hoogsensitiviteit op het werk
  2. Hoe je veerkrachtig hoogsensitief op je werk kunt zijn
  3. Wat passend werk en een ideale werkomgeving is voor hoogsensitieve mensen
  4. Hoe je als hoog sensitief persoon je passie en persoonlijke bestemming kunt vinden.

In het boek beschrijft Baar dat hoogsensitieve medewerkers (HSM) een sterk (voor)voel- en inlevingsvermogen hebben. Kwaliteiten van HSM’ers zijn dat ze op meerdere niveaus tegelijkertijd kunnen luisteren, empathisch betrokken zijn bij hun omgeving en makkelijk connecties weten te maken. Ook, zegt Baar, hebben ze zowel oog voor details als de grote lijn. Aan de andere kant van de medaille kunnen hoogsensitieve personen makkelijk overvoerd raken door prikkels zoals geluid, smaak en reuk. Ze missen een ‘schild’ of ‘filter’ om zichzelf (voor hen) onaangename situaties af te sluiten. Herkenbaar? In het boek vind je talloze tips om je kwaliteiten optimaal in te (leren) zetten!

Op 10 september geeft Eveline een lezing over haar boek en hoogsensitiviteit op het werk in Baarn.

Voor deze lezing kun je je hier aanmelden. Kosten voor de lezing zijn 10 Euro.

Heb je interesse in dit boek?

Je kunt het boek direct hier bestellen.

Scrivo Media is uitgever van boeken met gevoel en wensen met hun boeken bij te dragen aan een prettige omgeving voor kinderen en opvoeders. Zij publiceren boeken over onderwerpen als hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme en rouw. Ook hebben zij herkenbare boeken voor gevoelige kinderen en gidsen met praktische tips voor ouders, leerkrachten en opvoedcoaches. Wij danken hen voor het ter beschikking stellen van twee exemplaren van dit waardevolle handboek!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *