Bokstraining Hit’m Heart – Zet jezelf in je volle kracht

Mike Tyson zei eens “Everybody has a plan until they get punched in the face.” We ontkomen er niet aan ‘aangetikt’ te worden bij de uitvoering van onze dierbaarste dromen en vrolijkste verlangens. De vraag is: hoe blijven we dan energiek, oprecht en op een natuurlijke manier in onze eigen kracht staan? Hoe hanteren we dan onze kracht én onze kwetsbaarheid? Enkele maanden geleden hebben we deze boksworkshop persoonlijk mogen ervaren en zijn trots deze workshop nu in september te mogen lanceren. Beide trainers trainen op het hoogste niveau. Aanrader!

BOKSEN ALS METAFOOR – WAT GAAN WE DOEN?
Persoonlijke groei en natuurlijk leiderschap begint in je lijf, in je hart. Deze middag ligt het accent dan ook op persoonlijke beweging en beleving, inzicht, energieverdeling en actie. Actie in de vorm van boksen in een veilige omgeving. Waarom boksen? Boksen is een bijzonder effectieve manier om bloot te leggen volgens welke patronen je denkt, voelt en handelt. Je laat direct zien wie je bent, waar je kracht en mogelijkheden liggen, maar ook wat je blokkeert. Wanneer ben jij op je best? Hoe doorbreek je je blokkades? We laten het je graag ontdekken! We doen natuurlijk geen wedstrijdje, maar gebruiken boksen als metafoor.

RESULTATEN

  • Je voelt hoe je volledig in je eigen kracht wordt gezet
  • Je leert hoe je effectief met tegenslagen omgaat
  • Je leert je energie effectief inzetten
  • Je kunt op een natuurlijke manier beter je kwetsbaarheid laten zien zonder dat je aan kracht verliest en wordt daardoor authentieker
  • Je kunt aan de slag met actuele vraagstukken (b.v. faalangst, presentie, perfectionisme, lastige klanten, bijterige bazen, etc, etc.) en krijgt door de trainers handvatten aangereikt om op een nieuwe manier met de situatie om te gaan.

VOOR WIE?
Hit ’m Heart is voor hoogvliegers die graag een uitdagende middag met bewegen en inhoud beleven. Deze Masterclass kan een uitstekende fysieke aanvulling op meer mentaal gerichte coaching zijn, rondom welk vraagstuk ook. Uiteraard kun je specifieke vragen en wensen vooraf doorgeven. Dan kunnen de trainers hier zoveel mogelijk rekening mee houden en de training voor jou op maat maken.

WAAR EN WANNEER? DONDERDAG 18 september
Dag:                     Donderdagmiddag 18 september
Tijd:                     Van 13.30-17.30 uur (ontvangst vanaf 13 uur + borrel voor    de liefhebbers)
Locatie:                  Koninginnegracht 92, Den Haag
Investering:            € 60,50 Euro (incl. koffie, thee, lekkers, borrel en BTW)
Aantal deelnemers:  Max. 12

Hoe veel je ook van jezelf gegeven hebt, voorafgaand aan de training, en hoe moe je ook bent, we garanderen je, als altijd, dat je met méér energie en een grotere glimlach naar huis gaat, dan waarmee je binnenkomt.

PROGRAMMA

13.00-13.30 uur Ontvangst met koffie en thee & kennismaking (zonder lunch)

13.30-14.00 uur  Welkom & voorstelronde deelnemers door Petra Hiemstra

14.00-17.00 uur  Training Hit ‘m Heart door Laura Soudijn en Willemijn Kamphuisen

17.00-17.30 uur   Afsluiting & feedforward voor de trainers

17.30-18.30 uur   Borrel/Napraten
DE TRAINERS

Willemijn Kamphuisen en Laura Soudijn ontmoetten elkaar zeven jaar geleden. Beiden zijn trainer en coach, elk met een eigen achtergrond. Hun paden kruisten elkaar nadat hun leven hen het meest dierbare had afgenomen. Beiden zijn ze op hun eigen manier hun eigen pad gaan lopen. Wat hen toen bond, bindt hen nog steeds: hun kracht, en ook hun kwetsbaarheid inzetten in het dagelijks leven en hun werk!

Ze hopen van harte je te ontmoeten, met alles wat je in je hebt!

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2014
13:00 - 17:30

Locatie
Rode Kruis Den Haag

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
6

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *