Carrière coaching 2024 – Lente aanbod – 3 x 1,5 uur voor 750 Euro + 2 cadeautjes

Carrière coaching 2024 – LENTE AANBOD – 3 x 1,5 uur voor 750 Euro plus 2 boeken cadeau – Is het begin 2024 tijd voor innerlijk zelfonderzoek? Zodat je in 2024 gelijk goed kunt beginnen en het hele jaar door met open armen voluit kunt leven en werken? Kies dan in de periode maart-april 2024 voor een kort-en-krachtig coachtraject van 3 sessies van 1,5 uur waarin we samen stilstaan bij de volgende vragen:

Wie ben ik nu?
Waar sta ik nu?
Waar wil ik naar toe?
Hoe kan ik zélf richting aan mijn leven en volgende carrière stappen geven?
Wat wil het leven van mij?
Wat kan en wil ik bijdragen aan de wereld?
Hoe breng ik mijn persoonlijke, zakelijke en/of maatschappelijke leiderschap naar een volgend niveau?
Hoe organiseer ik verdieping en verrijking?
Hoe vind/creëer ik als HB/HSP een leven waarin al mijn talenten tot hun recht komen en waarin ik helemaal mijn originele en expressieve zelf mag zijn? 

Als je een helder antwoord hebt op deze vragen kun je gericht de volgende stappen kunt zetten in je leven en carrière.

Als je een stevige sparringpartner zoekt die je liefdevol kan steunen, spiegelen en begeleiden in dit proces, en die net zo snel kan luisteren als dat jij kunt spreken bovendien, dan ben je bij Haagse Hoogvliegers aan het juiste adres.

In drie gesprekken kunnen we héél veel samen onderzoeken (maar natuurlijk niet alles). Waar we op focussen is afhankelijk van waar je in het leven staat en natuurlijk wat jouw wensen en verlangens zijn, voor de komende tijd. Meestal kiezen mijn coachees voor één van de twee opties die ik hieronder beschrijf:

Carrière Coaching  – Job coaching – Life coaching en/of HB-HSP coaching – 3 x 1,5 uur – Optie 1 – Basis op orde

In gesprek 1 kunnen we kijken naar: je biografie. Wat zijn de rode lijnen in je levensloop? Wat is er al bereikt? Waar ben je trots op? Wat geeft/kost energie? Welk perspectief bieden deze rode lijnen voor de komende tijd? Indien relevant staan we stil bij de vraag: ben ik een HB/HSPer? En wat betekent dat voor mijn leven en werk? Ook kunnen we kijken naar belemmerende overtuigingen of juist naar pijnstukken uit het verleden én de daarmee verbonden ‘parels‘. We checken of je de juiste plek in neemt in je familie én op het werk, zodat we zeker weten dat je voldoende energie hebt voor de dingen die je wilt doen of ervaren.

In gesprek 2 kunnen we kijken naar: je waarden – vaardigheden en ontwikkelwensen. Ook kunnen we inzoomen op je ideale teamrol, functieprofiel, leerstijl, leiderschapsstijl, drijfveren en je Meesterschapsniveau.

In gesprek 3 kunnen we aan de hand van je visiebord (moodboard) en jouw verbeelding kijken naar de vragen ‘waar sta ik idealiter over 10 jaar’ – persoonlijk, zakelijk, maatschappelijk. Aan de hand hiervan kun je aansluitend een 360-graden reflectie uitvragen bij tenminste 10 mensen in je omgeving. Is werken met beelden niet ‘je ding’. Dan kijken we samen naar jouw Circle of Life – en bepalen we heldere doelstellingen op 8 leefgebieden voor de komende 3 maanden en 3 jaar. Zo kun je de komende tijd met de juiste focus richting en leiding geven aan je eigen leven (en aan anderen).

Heb je jouw persoonlijke basis al op orde? Doe je al wat je écht graag wilt? Ben je desondanks toe aan verdieping of verbreding van je leiderschap, ondernemerschap of bestuurderschap? Kies dan voor:

Optie 2 – Leiderschap Coaching – Executive coaching – Ondernemer coaching – Privé opleiding tot coach/grootluisteraar – 3 x 1,5 uur

Met gesprekspartners die toe zijn aan de fase van meester/meesterkunstenaarschap zoom ik in gesprekken vaak in op thema’s als: innovatie binnen of buiten de eigen branche, kennisoverdracht, maatschappelijke transformatie, motiverende gespreksvoering of bedrijfsoverdracht. We kunnen in één op één sessies specifiek werken aan je debat- sprekend leiderschap- en/of grootluistervaardigheden.

In gesprek 1 – Kunnen we kijken naar jouw persoonlijke/zakelijke/maatschappelijke visie en/of jouw (toekomstige) organisatie of ondernemingsplan: wie is je ideale cliënt? Of wie zijn je ideale samenwerkingspartners? Hoe groot mogen je ambities zijn?  Welke toegevoegde waarde wil je leveren aan wie? Welke producten en diensten ga je aanbieden, voor welke prijs?
In gesprek 2 – Kunnen we kijken naar jouw meester(kunstenaar)schap als het gaat om leiderschap, kennisoverdracht, sprekend/liefdevol/grootluisterend leiderschap, magnetisch charisma en/of innovatie;
In gesprek 3 –  Kunnen we werken aan een heldere
 persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke profilering.

Laat me graag weten rond welke wensen jij warme wind onder de vleugels wenst!

Informatie vooraf toesturen maakt dat we tijdens onze gesprekken méér kunnen doen

Voor welke optie je ook kiest, je krijgt altijd mijn handboek t.w.v. 7,50 Euro gratis cadeau. Zeker als je in weinig tijd veel wilt bereiken, helpt het als je voor de start van het traject hoofdstuk 1-5 uit mijn handboek wilt doorlezen en/of invullen voor zover voor jou relevant. Let op: het invullen van het handboek is géén huiswerk en ook geen must. Is schrijven niet je ding? Dan vinden we een andere manier van werken die bij je past.

Als je er wél mee aan de slag gaat, sla dan gerust vragen over of pas vragen naar eigen wijsheid aan. In de praktijk merk ik dat zodra mensen aandachtig met het handboek aan de slag gaan, dat het innerlijke proces richting de gewenste toekomst goed op gang komt. Ook helpt het ons om te bepalen waar we deze 3 sessies het beste voor kunnen inzetten.

Ik werk nu 10 jaar met dit handboek. Het is een praktisch e book en bovenal een levend document. Ik pas het voortdurend aan, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke inzichten en reflecties uit de praktijk.

Werken met dit handboek helpt ook om holistisch naar jouw vragen en wensen te kijken en te checken of we geen wezenlijke zaken over het hoofd zien.

Als je me de ingevulde delen vooraf toestuurt, lees ik dit aandachtig door. Zo kan ik sneller aanhaken bij je verhaal en kunnen we in weinig tijd vaak heel veel bereiken.

Uiteraard sluit ik zo goed mogelijk aan bij jouw specifieke behoeftes, wensen en verlangens en is ieder traject – ook in verkorte vorm – maatwerk.

Adres

Nassauparc – Haagse Hoogvliegers – Nassaulaan 13, 2e etage (we hebben een lift) – 2514 JS Den Haag

“Aan de keukentafel”. Wel in stijl én corona proof natuurlijk. In de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Het is altijd mogelijk om deze gesprekken telefonisch, via Zoom, WhatsApp of Signal te voeren als dat voor jou fijner, veiliger of praktischer is.

Nieuwjaaraanbod – Carrière coaching – 750 Euro voor 3 x 1,5 uur + 2 boekcadeautjes

Je investering bedraagt 750 Euro voor 3 sessies van 1,5 uur. Dit bedrag is incl. BTW voor particulieren en ZZP’ers en excl. BTW voor organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen. Het is ook inclusief een half uur voor- en nabereiding van mijn kant.

Als BONUS ontvang je náást mijn e book t.w.v. 7,50 Euro óók een exemplaar van mijn boek Mag ik je grootluisteren? cadeau.

De factuur voor de 3 sessies ontvang je na het eerste gesprek. Bij Haagse Hoogvliegers dragen we vrijheid hoog in het vaandel. Is het eerste gesprek voor jou genoeg of zoek je toch een andere vorm van coaching? Dan betaal je alleen het 1e gesprek. Geen enkel probleem.

Carrière coaching door Petra Hiemstra in het Nederlands, Fries, Engels of Duits

Je eigen moedertaal is de taal van de ziel. Als je in je eigen moedertaal mag spreken, kom je vaak sneller tot je (gevoelsmatige) kern. Voel je van harte uitgenodigd om in de taal of het dialect te communiceren waarin jij je het makkelijkste kunt uiten.

Carrière coaching – Goed om te weten

  1.  Ik schenk veel vertrouwen en daag je waar nodig uit.
  2. Je mag altijd zoveel koffie en thee als je wilt; vraag rustig om meer als ik onverhoopt opga in je verhaal;
  3. Je mag het altijd volstrekt met me oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Sla rustig met de vuist op tafel. Hoe duidelijker jouw Néé!, hoe helderder je JA’s!
  4. Afspraak is afspraak en tijd is tijd.
  5. Afspraken kunnen tot 3 werkdagen van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven.
  6. Na het eerste consult betaal je het hele traject in één keer vooruit. Aan dit traject commiteren we ons beiden. Je mag altijd stoppen, maar krijgt geen geld retour. Wel mag je resterend gesprekstegoed altijd cadeau doen aan iemand anders.
  7. Ik stel je altijd voor aan voor jou interessante gesprekspartners. Dit is een gratis service. Neem graag voor iedere gesprekspartner graag een kleine attentie mee, houd hem of haar op de hoogte van het verloop van je keuzeproces en wees ook zelf bereid in de toekomst een andere leuke hoogvlieger in zijn/haar loopbaantraject te steunen.

Carrière coaching – is dit precies waar je behoefte aan hebt? Laten we dan even kennismaken.

Bel graag voor een korte telefonische kennismaking – dit kan ook via zoom. Is gratis en geheel vrijblijvend. In 15 minuten kun je alle vragen stellen die je wilt en kun je vooral voelen of je tussen ons de gewenste klik ervaart. Als dit gesprek positief is en je wilt aan de slag, dan plannen direct we alle consults in, zodat je met een gerust hart de zomer in kunt.

Als ik in gesprek zit, bel ik altijd z.s.m. terug. Je bent van harte welkom.
Petra Hiemstra – 06-33803867 of petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Carrière coaching - Nieuwjaarsaanbod - Tarief Particulieren - 3 x 1,5 uur
Kies voor een kort & krachtig coachtraject voor meer visie, focus en richting in leven en werk.
€750,00
Carrière coaching - Nieuwjaarsaanbod - Zakelijk tarief voor organisaties en bedrijven
Kies voor een kort & krachtig coachtraject voor meer visie, focus en richting in leven en werk.
€907,50

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/04/2024 - 30/04/2024
10:30 - 17:30

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
30

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]