Coaching met paarden

Gemma van Steekelenburg is getraind in het begeleiden van mensen met stress. In een veilige en prettige setting brengt zij het onbewuste en bewuste weer met elkaar in balans door te D-O-E-N. Paarden vertalen voor haar en de groep de diverse gevoelens die er leven. Gemma is gespecialiseerd in het opheffen van communicatieblokkades, leren omgaan met faalangst en weerbaarheidsproblemen te reduceren.

“Deze Masterclass is interessant voor iedereen die de behoefte heeft om krachtiger in het leven te staan en duidelijker grenzen aan te geven. In eerste instantie werken we met de paarden. Hier gaat het om de metafoor van de kudde, waarin men voor elkaar zorgt en van elkaar afhankelijk is. Tevens wordt hier het onbewuste van de mens geraakt. Ik neem de mensen mee naar de rijbak waar de paarden zijn. Daar gaan we aan de slag met een paard. Door ervaringsgerichte oefeningen krijgen mijn deelnemers een spiegel voor die hen hun eigen beeld van de werkelijkheid teruggeeft. En soms is alleen de aanwezigheid van het paard voor iemand al genoeg om een inzicht teweeg te brengen. Hiernaast pas ik ook mogelijkerwijs EFT (Emotional Freedom Techniques) toe. Dit is een methode die zeer effectief helpt bij het opheffen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam veroorzaakt door negatieve emoties”.

Aanbevolen voor coaches, HR Managers en iedereen die nieuwsgierig is naar ‘Coachen met Paarden’ om te zien wat dit voor individuen en groepen kan betekenen.

 

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/05/2014
14:00 - 17:00

Locatie
Manege De Eendenkooi

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
15

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *