Coachtraject in één dag I Zet de volgende stap in je meesterschap I 30 augustus

Coachtraject in één dag – De zomervakantie is achter de rug. Een uitgelezen moment om een dag de tijd te nemen om je persoonlijke en zakelijke doelstellingen voor dit najaar helder te krijgen. Het formuleren van antwoorden op de volgende vragen, brengt je zakelijk en persoonlijk rust, overzicht en focus:

 • Wie ben ik nu?
 • Wat wil ik de komende 3/7/12 jaar?
 • Wat wil het leven van mij?
 • Hoe sta ik op dit moment in mijn werk en leven?
 • Wat heb ik al gerealiseerd? Wat gaat er goed? Waar ben ik trots op en blij mee?
 • Wat/wie geeft en wat/wie kost me energie?
 • Wat wil ik nog ontwikkelen op persoonlijk, organisatorisch of zelfs op maatschappelijk/systemisch niveau?
 • Zijn er zaken die ik wil loslaten of overdragen? Hoe ga ik dat doen? Wie of wat heb ik daarvoor nodig?
 • Welke stappen wil ik na de zomer concreet zetten?
 • Waar ga ik straks mijn uitdaging(en) vinden, zodat ik het leuk heb en houdt in mijn werk?
 • Wat wil ik naast mijn werk leren, delen, doen, ondernemen en ervaren?
 • Hoe ga ik de komende periode vorm en inhoud geven aan mijn persoonlijk Meesterschap –Liefdevolle Leiderschap en  –Rentmeesterschap?
 • Wat kan ik de komende periode doen om mijn basis op orde te brengen, zodat ik na de zomer alle ruimte en energie heb om mijn liefdevolle leiderschap naar een hoger niveau te brengen?

Het helder hebben van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen voor de komende periode zorgt voor een goede flow en positieve gerichte energie.

Voor wie?

Deze dag is interessant voor iedere professional of ondernemer die op basis van concrete oefeningen inzicht wil krijgen in waar het voor hem of haar de komende periode over gaat. Die wil onderzoeken wat de volgende stappen kunnen zijn, en het leuk vindt om dat samen met andere hoogvliegers te doen. Je kunt deze dag benutten voor jezelf en voor je bedrijf.

Deze dag is ook heel geschikt als je al langer wikt en weegt of een persoonlijk coachtraject bij Haagse Hoogvliegers iets voor jou zou kunnen zijn. Het is een fijne manier om laagdrempelig persoonlijk kennis te maken. En als je overweegt om dit najaar een Liefdevol Leiderschapstraject te doen, heb je alvast al het benodigde voorwerk gedaan!

Wanneer is deze training niet geschikt?

Als je pijnstukken hebt die nog moeten helen, of als je intuïtief aanvoelt dat er dieper innerlijk systemisch schoonmaakwerk nodig is, of als je juist de tijd voor je wilt laten werken, kies dan liever voor een individueel traject. Deze dag is bovenal praktisch van aard.

Coachtraject in één dag – Basis voor Liefdevol Leiderschap

De voorbereidingen

Vooraf krijg je een biografie analyse toegezonden en vragen we je een 360-graden reflectie uit te zetten bij 10 mensen in je omgeving. Het aandachtig invullen van de biografie analyse kost ongeveer 3 tot 4 uur tijd. Als je de tijd en rust neemt om de biografievragen in te vullen, merk dat je hoofd-hart-en-buik energetisch beter op elkaar raken afgestemd. Dit innerlijke diepte- en schoonmaak werk zorgt voor een  positieve innerlijke uitlijning, op basis waarvan synchroniciteit zal gaan plaatsvinden de komende maanden. Synchroniciteit wordt ook wel vertaald met ‘ontoevallig toeval’. In het 8-jarige bestaan van mijn praktijk merk ik dat als mijn cliënten dit innerlijke werk serieus nemen, dat 95 procent van hen in de 12 maanden daaropvolgend hun idealen realiseert. Hoe dat proces precies werkt, blijft ook voor mij een magie. Maar de belangrijkste grondreden is dit: doordat je je bewust bent of wordt van wie je bent en wat je diep van binnen écht wilt (of wat het leven van jou wil) en je vervolgens actief en gericht acties onderneemt, lijkt het wel alsof het hele universum samenspant om je precies te geven wat jij je wenst. Het universum reageert op jouw innerlijke resonantie. Je krijgt de antwoorden op je vragen in liedjes die je ‘toevallig hoort’, je wordt ineens gebeld met dé klus, etc. Het ‘enige’ dat je hoeft te doen, is alert te zijn op de kansen die zich gaan voordoen, jezelf op ‘ontvangst te zetten’ en volmondig JA zeggen tegen de kansen die op je pad komen!

Coachtraject in één dag – Basis voor Liefdevol Leiderschap

Het programma

9.45 uur –  Ontvangst met koffie, thee, water en lekkers

10.00 uur – Start en voorstelronde – Wie ben je en wat brengt je hier vandaag?

10.30-12.30 uur Programma Deel I – Zelf-analyse op persoonlijk en desgewenst organisatorisch niveau

* Levensloop-analyse
* Waarden-analyse
* Vaardigheden-analyse
* Favoriete teamrol-analyse
* Leren omgaan met het ‘niet-weten’

Tijdens deze oefeningen leer je jezelf én de ander liefdevol grootluisteren. Door met volledige aandacht tegelijkertijd bij jezelf én de ander te ZIJN, kan zijn/haar potentieel zich volledig ontvouwen. We stellen elkaar zoveel mogelijk positieve open vragen (Hoe, wat, waar, wanneer en welke en vermijden de ‘waarom-vraag’) en bekwamen ons in het plegen van positieve reflecties.

12.30-13.30 uur – Lunch

13.30-17.30 uurProgramma Deel II – Zelf-analyse op macroniveau

* Je ontvangt jouw 360-graden rapportage – en gaat na: wat doet deze reflectie met mij? Welke uitnodigingen bevat deze reflectie voor de komende 3, 7 of 12 jaar?
* Meesterschap analyse – In welke fase bevind je je nu en wat heb je nodig om te kunnen groeien naar de volgende fase?
* Ideale toekomstbeeld – We maken een moodboard – Hoe ziet jouw ideale leven en samenleving er in 2030 uit? Als jij jezelf tot Minister mag kronen, welk ministerie neem jij dan onder jouw hoede en voor welke concrete maatschappelijke / systemische verbeteringen wil jij je samen met vele anderen sterk maken?;
* Circle of life – je formuleert jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen op acht leefgebieden en verwerkt hierin de informatie uit alle voorgaande oefeningen;
* Je formuleert je ideale randvoorwaarden voor je volgende baan/klus;
* Netwerkanalyse – je maakt een overzicht van tenminste 12 mensen die je na de zomer gaat spreken om jouw nieuwe baan en klus te vinden of beter nog: te creëren. Uit deze gesprekken krijg je nieuwe informatie, waaruit je relevante patronen kunt destilleren.

Tijdens het middag gedeelte benutten we optimaal de wijsheid, de reflecties, de intuïtie en het netwerk van de groep. Hoe kunnen alle aanwezigen jou helpen om jouw liefste wensen werkelijkheid te laten worden? Wat zien, horen, voelen zij m.b.t. jouw levensdromen? Stel je open en ONTVANG!

17.30-19 uur – Borrel

Haagse Hoogvliegers zet in op meervoudige waardecreatie

Wij streven naar zoveel mogelijk meervoudige waardecreatie tijdens onze trainingen. We nodigen je daarom uit om te komen met een open geest, open hart en open wil. Kom graag met de intentie om de dromen van jezelf én de andere aanwezigen waar mogelijk een concrete stap verder te brengen. We vinden het fijn als je blijft borrelen, zodat je alle tijd hebt om na te praten en tot waardevolle uitwisseling te komen met de mensen die je hebt leren kennen. Kun je onverhoopt niet blijven borrelen, geef dat dan vooral tijdig aan, zodat we voedselverspilling voorkomen.

De trainer

Deze coachdag wordt verzorgd door Petra Hiemstra, Directeur Haagse Hoogvliegers I Grootluisteraar I Schrijver I Transformatie coach I Opleider

Locatie – Den Haag

We ontvangen je met liefde in ons prachtige pand aan de Nassaulaan 13, in Den Haag. Ons kantoor ligt in het hart van onze historische hoffelijke hofstad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag centraal is het goed 20 minuten lopen en met tram 1 en 9 stoppen ben je in enkele haltes vlak in de buurt. In de straat is altijd voldoende betaalbare parkeergelegenheid.

Je investering

Normaliter bestaan onze coachtrajecten uit tenminste 4, 8, of 12 sessies en bedraagt je investering € 800 tot € 2400, excl.21 procent BTW. Natuurlijk hebben we dan meer tijd om specifieke belemmerende overtuigingen en persoonlijke pijnstukken te transformeren naar maatschappelijke parels. Tijdens onze individuele trajecten is 100% aandacht voor jouw verhaal gegarandeerd.

Tijdens dit intensieve coachtraject-in-één-dag maken we juist gebruik van de kennis en tips uit de groep. Dat is niet beter of slechter, het is gewoon anders. Daarnaast zorgen we ervoor dat precies die mensen samen komen, die van toegevoegde waarde zijn voor elkaar.

Tijdens dit intensieve ‘Coachtraject in één dag’ heb je in één dag zeker driekwart van wat we in onze normale coachtrajecten behandelen, uit- en doorgewerkt en een fantastische basis gelegd voor een Liefdevol Leiderschapstraject dit najaar, mocht je dat willen. En uiteraard ben je op een later moment van harte welkom voor individuele sessies, als je daar behoefte aan hebt.

Jouw investering voor deze dag bedraagt € 250 excl. 21 procent BTW en incl. koffie, thee, lunch, lekkers, borrel en materialen!

Datum

30 augustus 2018 van 9.45 tot 19 uur.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 8, zodat er voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en wensen.

Coachtraject in één dag – Basis voor Liefdevol Leiderschap
Wil je deelnemen? Leuk! Je kunt je hieronder inschrijven.

Je kunt je direct hieronder inschrijven voor dit intensieve coachtraject-in-één-dag. Op de ontvangstbevestiging vind je alle gegevens die je voor je administratie nodig hebt. Wil je toch liever een échte factuur ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar: petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl en geef aan waar de factuur naar toe mag (email adres en eventuele kostenplaats), dan maak ik het in orde.

Goed om te weten: we proberen de kosten voor onze trainingen zo laag mogelijk te houden. In verband met zaalreservering en catering, geven we geen geld retour. Kun je onverhoopt niet deelnemen, mag je altijd iemand jouw plek cadeau doen!

Twee weken van te voren ontvang je alle voorbereidende vragen, zodat je voldoende tijd hebt om deze hun innerlijke werk te laten doen. Dan kun je ook eventuele specifieke wensen of vragen voorleggen, zodat ik hier tijdens de dag rekening mee kan houden.

En tenslotte: zou je zo’n dag graag willen voor je hele team? Dat kan natuurlijk ook. Neem graag contact op voor de mogelijkheden: Petra Hiemstra – 06-33803867

Ik kijk uit naar je komst! Je bent van harte welkom.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/08/2018
09:45 - 19:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
3

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

DONEER een CoachKwartiertje – 15/30/45/60 minuten volledige aandacht voor iemand die het nodig heeft

Doneer een CoachKwartiertje – Heel regelmatig melden zich veelal zeer talentvolle jonge hoogvliegers bij ons, die graag gecoacht willen worden omdat ze ergens in hun studie of vroege loopbaan vastlopen. Zij hebben behoefte aan gerichte aandacht, iemand die hen helemaal kan zien en accepteren voor wie ze helemaal zijn en een stukje begeleiding in het […]

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor politici

APPA coachtraject en begeleiding voor wethouders, burgemeesters, gedeputeerden en politici – Een aantal jaren geleden heb je bewust de keuze gemaakt voor de politiek. Veelal vanuit diepe waarden en overtuigingen heb je je samen met anderen ingezet voor dat wat jij belangrijk vindt voor mensen, organisaties en onze samenleving als geheel – op stedelijk, provinciaal, […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]