Leergang Sprekend Leiderschap voor professionals en bestuurders (in spé)

Leergang Sprekend Leiderschap –  Leer van de beste trainers van Nederland hoe je ontspannen en met plezier een verhaal houdt dat je publiek boeit, ráákt en vermaakt. En hoe je waardig en doeltreffend omgaat met verbale tegenwind, ondermijning of tegenslag. De leergang is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sprekers. We sluiten altijd aan bij jouw niveau en reiken je datgene aan waarin jij kunt groeien. We weten uit eigen ervaring: spreken voor publiek kan heel spannend zijn. Daarom hechten we veel waarde aan een vrolijk en veilig leerklimaat, waarin je je geheel vrij voelt om te groeien in jouw rol voor (en mét) publiek. Bij ons is alle ruimte om zaken uit te proberen en steeds opnieuw te beginnen. De leergang bestaat uit de volgende onderdelen die je allemaal los kunt inkopen. Ben je rijksambtenaar? Onderzoek dan of je b.v. 2 dagen kunt inkopen met behulp van de Scholingsregeling Blik Vooruit.

1. Speechen als Shakespeare Je leert creatief denken zodat in het moment zelf (veel) beter om kunt gaan met framing van anderen (denk aan het ‘framen’ van een politieke discussie met b.v. het woord plofkip) en snel schakelen zodat je een debat of discussie in je eigen voordeel kunt ombuigen, Trainer: Bas Belleman, Journalist, Shakespeare specialist & trainer creatief denken

Datum: 27 maart 2023

2. Magnetisch Charisma Deze training richt zich op het onzichtbare gedeelte van het spreken voor en mét publiek. Je leert spreken vanuit je ziel (wat een wereld van verschil maakt) en belangrijker nog: je leert beter werken met je eigen én andermans energie in de ruimte – absolute aanrader ook voor HSP’ers die hun energie beter willen leren begrenzen/gebruiken/inzetten! Trainer: Elsewine Rietveld

Datum: 18 april 2023

3. Stemwerk – versterk de energetische en helende kracht van je stem – duik samen met Dymphi Peeters, specialist in medicine music, vocale soundhealing en stemwerk, in het intuïtieve weten van je lichaam en ervaar hoe je met behulp van jouw stem je persoonlijke effectiviteit in spreken fors kunt vergroten en voor de liefhebbers: hoe je het energetische potentieel van jouw team/groep/publiek kunt bevorderen.

Datum: 12 mei 2023

Locatie: Carlton Ambassador Hotel in het centrum Den Haag – goed bereikbaar met het OV en in de buurt kun je heel betaalbaar parkeren.
Tijd: 10-16.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Prijs: 500 Euro per dag excl. BTW / 605 per dag incl. materialen, lunch & lekkers & BTW
1500 Euro excl. BTW voor 3 trainingsdagen.

Je kunt je wat ons betreft ook voor losse modules inschrijven. Indien gewenst maken we graag een offerte op voor je werkgever.

Het is mogelijk om 2 trainingsdagen grotendeels te financieren vanuit de Blik Vooruit regeling van het A&O Fonds. Je moet dan een aanvraag indienen en motiveren hoe deze trainingen bijdragen aan de door jouw beoogde toekomstige functie.

Indien we het programma door omstandigheden (denk: corona) niet life kunnen doen, schakelen we over naar online en huren dan ICT ondersteuning in voor een vlot verloop.

Maximaal aantal deelnemers: 12

Optioneel – Boekenpakket a 125 Euro excl. BTW

Goed te weten: We vinden het fijn als je aanwezig bent vanuit de intentie om je collega deelnemers én de trainer(s) groot te luisteren. Breng zoveel mogelijk dromen, wensen en beleidsvoorstellen mee, zodat we daar gericht mee aan de slag kunnen. Wij streven ernaar ieders wensen samen concreet stappen verder te brengen. Zo zorgen we samen voor meervoudige waarde creatie.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leergang Sprekend Leiderschap - 3 dagen
Leer van de beste trainers van Nederland hoe je ontspannen en met plezier een verhaal houdt dat mensen boeit, ráákt en vermaakt
1.815,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Payment and Confirmation


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/03/2023 - 12/05/2023
00:00

Locatie
Carlton Ambassador Hotel

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
6

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *