Luistertraining Ik Luister Je Groot 2.0 – voor Quantum Leiders in wording I 21-1-2019 (t/m 9 januari met 25 Euro feestkorting)

Liefdevol Leiderschap en grootluisteren zijn het vermogen potentie te zien in iedere persoon en in iedere situatie
en deze tot uitdrukking te laten komen ten behoeve van het grotere geheel. – Petra Hiemstra

LEER TRANSFORMEREND, HOLISTISCH EN HELEND LUISTEREN OP ALLE NIVEAUS

Luistertraining – Deze Ik Luister Je Groot training 2.0 is bedoeld voor mensen zoals jij, die hun Quantum Leiderschap willen verdiepen en verbreden. Quantum leiders luisteren met hun mentale lichaam/intelligentie (IQ – linker hersenhelft), hun emotionele lichaam/intelligentie (EQ – rechterhersenhelft & hart), hun systemische, spirituele, intuïtieve en creatieve lichaam/intelligentie (Buik intelligentie – SQ ) én met Quantum lichaam/intelligentie (QQ) naar zichzelf, anderen, hun organisatie en het grotere geheel.

BEN IK EEN QUANTUM LEIDER (IN WORDING)?

Quantum Leiders herken je aan hun liefdevolle, hoge energieniveau of trillingen. QLers stralen een vriendelijk licht uit. Het zijn veelal bescheiden mensen die zich geroepen voelen om gehoor te geven aan hun ‘zielsplan’. Zij willen hun gave(n) inzetten ten behoeve van een liefdevollere, duurzame wereld. Herkenbaar? Ik kan het ook zo formuleren. Als Quantum Leider heb je een rijk bedraad brein en een goed hart. Je bent sensitief. Van nature voel je veel. Je bent geboren met uitmuntende fysieke antennes of hebt die door omstandigheden ontwikkeld. Meestal heb je ‘geen schild’ waarachter je je kunt verschuilen. Alle prikkels komen binnen. Je hebt tijd nodig om deze prikkels te processen. Dat is zowel een handicap als je grootste kracht. Jouw antennes stellen je in staat om razendsnel patronen te herkennen. Soms weet je binnen seconden wat er binnen een situatie of organisatie aan de hand is. Dit komt omdat je vele vormen van Intelligentie veelal onbewust combineert. Je bent een Quantum Leider als je wéét hoe je de wereld met jouw ‘schaaldragerschap‘ kunt beïnvloeden en de discipline kunt en wilt opbrengen om samen met tenminste 300.000 anderen het wezenlijke te verwerkelijken. Dat is GROOTS. En zeker niet makkelijk. De komende jaren zullen beslissend zijn of we de mensheid naar het hoogste beschavingsniveau kunnen leiden. En die toekomst ligt in onze hoofden, harten en handen.

DEZE LUISTER TRAINING 2.0 PAST BIJ JOU ALS…

je de komende jaren jouw gaven om mensen op alle lagen mensen, organisaties en maatschappijen groot te luisteren, wilt verfijnen. Weten hoe het ‘systeem’ van Grootluisteren en Quantum Leiderschap werkt, maakt dat je het ‘systeem’ makkelijker vóór jezelf en anderen kunt laten werken. Ook na de training zul je  de meeste mensen in bewustzijn nog steeds 10 lichtjaren vooruit zijn. Je hebt echter een bredere en stevigere basis gekregen om grote groepen mensen op integere wijze stapsgewijs de (on)planbare toekomst in te leiden.

RESULTATEN

Deze Ik Luister Je Groot 2.0 training leert je:

 • jezelf en anderen grootluisteren op persoonlijk, organisatorisch en systemisch/maatschappelijk niveau volgens het Ik Luister Je Groot Model;
 • Dit Ik Luister Je Groot model bestaat uit verschillende U’s, waaronder de meest voorkomende gesprekscyclus en persoonlijke ontwikkelingscyclus;
 • ervoor zorgen dat anderen zich ook echt door jou gehoord voelen, wat je zakelijke en persoonlijke gunfactor en succes fors vergroot;
 • hoe je goed omgaat met het uitstellen en inzetten van oordelen;
 • met hoeveel verschillende ‘lichamen’ jij luistert en waar je je nog in kunt ontwikkelen;
 • op hoeveel Dimensies jij luistert, en waarin je je nog kunt ontwikkelen;
 • hoe je tijdens het grootluisteren goed in je eigen energie kunt blijven en tegelijkertijd 100% met je aandacht bij de ander, waardoor het potentieel van de ander optimaal tot ontvouwing komt;
 • welk type luisteraar je bent, zodat je ook kunt herkennen hoe de ander naar jou luistert als je spreekt;
 • een ‘heilige veilige luisterruimte’ (Margret Guenter) scheppen voor jezelf en de ander;
 • hoe je gestructureerd en voor jezelf én de ander ‘behapbaar’ omgaat met een ‘veelheid’ aan problemen;
 • hoe je periodes van ‘niet weten’ waardevol maakt;
 • hoe je al vragenderwijs de autonomie van je gesprekspartners versterkt en hun innerlijke tot heling of actie aanwakkert;
 • hoe je een ‘leeg hoofd’ behoud, zodat jij je op jouw ‘wat en waarom’ kunt richten en het ‘hoe’ zoveel mogelijk aan anderen kunt overlaten;
 • Luisterend spreken en sprekend luisteren.

LUISTERTRAINING 2.0 –  Ik Luister Je Groot voor Quantum Leiders (in spe)- Het programma

 • 9.45 uur – Ontvangst met koffie, thee lekkers
 • 10 uur – Welkom en kennismaking
  Wie ben je? Wat brengt je hier vandaag? Wat wil je graag leren?
 • 10.30-12.30 uur Deel 1 – Ik / Luister / Je (Persoonlijk en Organisatorisch niveau)
  We plannen zoveel pauzes in als er behoefte aan is
 • 12.30-13.30 uur Lunch
  Geef graag eventuele dieetwensen door, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.
 • 13.30-17.30 uur Deel II – Groot (Quantum – Macroniveau)
 • 17.30-19 uur Borrel
  We vinden het leuk om aan de hand van alles wat we geleerd en ervaren hebben, elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken waar we elkaars dromen concreet een stap verder kunnen brengen. Kun je onverhoopt niet blijven borrelen, laat dit graag weten. Zo voorkomen we voedselverspilling.

Locatie
Nassauparc, Nassaulaan 13, Den Haag – We ontvangen je met open armen in ons prachtige pand aan de Nassaulaan 13, in het historische hart van onze mooie hofstad. Ons kantoor is makkelijk te bereiken vanaf Den Haag centraal. Met de tram ben je er in 3 haltes, en te voet doe je er goed 20 minuten over. In de straat is meestal ruim voldoende (betaalbare) parkeergelegenheid.

Reflecties en referenties Luistertraining Ik Luister Je Groot

“Bedankt voor je Ik Luister Je Groot training aan de Goede Dagvoorzitters. Ik heb het als leuk en inzichtelijk (en sommige zaken als herkenbaar) ervaren! Ik wilde je ook bedanken voor het laatste deel toen mijn vraag naar voren kwam (‘wat doe je als het gesprek te inhoudelijk wordt en je het niet meer kan volgen?’) Dat was niet het makkelijkste deel van de workshop😊 Ik vond dat je het heel goed deed en je stijl sprak me aan. Hartelijke groet! MvE”

“Door ándere vragen te stellen, kan ik mijn medewerkers veel effectiever gidsen richting het door ons gewenste ideaal: een Europa dat ‘recht doet’ aan haar burgers”. – Fenna Beekmans, Directeur Europa Decentraal

Inschrijven voor de luistertraining Ik Luister Je Groot 2.0

Je kunt je hieronder direct voor deze training inschrijven. Als je een factuur wilt, stuur dan een mail naar; Petra.hiemstra@haagsehoogvliegers.nl Wij proberen de kosten voor onze trainingen en lanceringen zo laag mogelijk te houden. Kun je onverhoopt niet, mag je altijd iemand anders jouw plek laten innemen.

Een week van te voren ontvang je een mail met daarin een korte luistertest ‘Welk type luisteraar ben ik?’ en enkele voorbereidende vragen. Dan kun je ook jouw specifieke leerwensen doorgeven, zodat ik het programma zoveel mogelijk voor je op maat kan maken.

Jouw investering en mogelijkheid tot korting

Je investering voor deze training bedraagt 250 Euro excl. BTW. Wij hebben de ambitie om de komende jaren tenminste 300.000 Liefdevolle Leiders tot grootluisteraar op te leiden. Neem je iemand mee, dan ontvangen jullie beiden 25 euro korting. Laat dit bij je inschrijving even weten.

We vragen je met een open geest, open hart en open wil naar de te training te komen en je collega deelnemers en ook de trainster, Petra Hiemstra, groot te luisteren. Onderzoek waar mogelijk of je de dromen van je collega deelnemers een stap verder kunt brengen. Zo haal je het maximale rendement uit de training.

Ik kijk uit naar je komst en ontvang je met open armen!

“If I were to wish for anything, I should not wish for wealth and power, but for the passionate sense of the potential, for the eye which, ever young and ardent, sees the possible” – Soren Kierkegaard

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Luistertaining Ik Luister Je Groot 2.0 I 21 januari 2019
Vergroot je vermogen om op ieder moment in iedere situatie en in iedere persoon de potentie te zien en deze tot uitdrukking te kunnen laten komen ten behoeve van het grotere geheel (definitie van liefdevol leiderschap en grootluisteren).
€302,50
Luistertaining Ik Luister Je Groot 2.0 I 21 januari 2019 met 25 Euro FEEST korting (geldig t/m 9 januari 2019)
Vergroot je vermogen om op ieder moment in iedere situatie en in iedere persoon de potentie te zien en deze tot uitdrukking te kunnen laten komen ten behoeve van het grotere geheel (definitie van liefdevol leiderschap en grootluisteren).
€272,25

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/01/2019
09:45 - 19:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
12

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *