Carrière Coaching – Aanbieding t/m 9 januari! 4 gesprekken & bonus

Carrière Coaching Aanbieding – geldig t/m 9/1/2019 – Het hele jaar heb je gerend, gedaan en gevlogen je dat het een lieve lust is. Gaf je anderen het beste van je zelf. Nu het einde van het jaar in zicht komt, is het tijd voor JOU.  Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Door rust te nemen voor reflectie en gericht zelfonderzoek wil je helder krijgen wat je in 2019 wilt oppakken of neerzetten, zakelijk en persoonlijk. Je wilt in kaart brengen wat je nieuwe doelstellingen worden. Wat je focus zal zijn. Je wilt persoonlijke Meester- of Leiderschapslat weer een stuk hoger leggen. En in beeld krijgen aan welke vaardigheden jij gericht wilt werken. Samen zorgen we ervoor dat je gefocust en met frisse energie het nieuwe jaar bruisend begint.

Carrière Coaching – Aanbieding: 4 gesprekken + gratis ILJG training!

In 4 gesprekken in van 1,5 uur werken we gericht aan:

* je biografie-analyse;
* je waarden-analyse;
* het maken van een moodboard ‘waar sta ik over 10 jaar’ – zakelijk en persoonlijk;
* je vaardighedenanalyse;
* je 360-graden feedforward;
* je inzicht in je eigen teamrol, leerstijl, leiderschapsstijl en drijfveren;
* en je verwerkt dit in een helder persoonlijk en zakelijk MeesterschapsPlan, met haalbare doelstellingen op 8 leefgebieden voor de komende 3 maanden en 3 jaar.
* je inzicht in jouw plek op de ladder van ‘Meesterschap’ en welk niveau je ambieert.

Afhankelijk van jouw ambitie niveau, inzet en wensen kunnen we er ook zorgen voor dat:
* je een goede pitch krijgt – je kunt in enkele seconden tot minuten helder aangeven wat je kunt bieden en wat je gelukkig maakt;
* je niet-helpende overtuigingen en patronen duurzaam positief worden omgebogen;
* je dit najaar en de lente benut om in alle vrijheid en veiligheid vaardigheden gericht te oefenen die voor jouw volgende carrière stap belangrijk zijn;
* gericht gaat praten met sparringpartners binnen en buiten je bedrijf;
* je de uitkomsten van deze gesprekken vertaald hebt in een tot drie ideale functieprofielen, je ondernemingsplan (op 1 a4) of businessscenario’s;
* je weet wat je te doen hebt om binnen een half jaar tot een jaar jouw droom baan, klus, project te creëren.

Carrière I Life I Loopbaan coaching & bonus – je investering

800 Euro excl. 21% BTW voor 4 gesprekken van 1,5 uur.

Als bonus krijg je de dagtraining Ik Luister Je Groot – t.w.v. 242 Euro CADEAU. Kijk voor de data in onze agenda.
Tijdens deze dag leer je andere leuke hoogvliegers kennen die ervoor open staan jouw dromen gericht een stap verder te brengen.

Locatie

“Aan de keukentafel”. Wel in stijl natuurlijk!
Adres: Nassauparc, Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag
In de buurt is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Het is desgewenst mogelijk om deze gesprekken per skype te voeren als dat voor jou fijner of praktischer is. Dit kan vanaf sessie 3.

Carrière coaching door Petra Hiemstra

Petra Hiemstra – op deze pagina vind je informatie over mij en vind je ook enkele referenties van hoogvliegers die je voorgingen 

Ik coach in het Nederlands, Fries, Engels en Duits en indien gewenst ook via Skype. Je kunt deze gesprekken ook inzetten voor: loopbaan begeleiding, leiderschap coaching ondernemerscoaching, executive coaching, life coaching of commissariaat. Ondernemers doen namelijk al wat ze willen. Voor hen gaat veel meer om rust, focus, en gerichte doorontwikkeling van hun persoonlijke en zakelijke meesterschap.

95% succes garantie!

De afgelopen 8 jaar heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik 95% succes behaal. Dat wil zeggen: in 1 tot maximaal 12 gesprekken bereiken mijn gesprekspartners 95% van wat ze willen. In het handboek dat je ontvangt, staan vele praktische oefeningen.  Als je de tijd, rust en ruimte neemt om alle vragen en oefeningen in te vullen, zul je merken dat zij hun ‘innerlijke’ werk gaan doen. Na een week of 8 wordt helder duidelijk waar het voor jou echt om gaat de komende periode. En nog enkele weken later zul je synchroniciteit gaan ervaren. Dan komen de juiste antwoorden op je vragen, mensen of klussen ‘als vanzelf’ op je pad. Dat is altijd een heerlijk moment!

Goed om te weten

  1.  Ik schenk veel vertrouwen en daag je waar nodig uit.
  2. Je mag altijd zoveel koffie en thee als je wilt; vraag rustig om meer als ik onverhoopt opga in je verhaal;
  3. Je mag het altijd volstrekt met me oneens zijn. Adviezen blijven adviezen. Sla rustig met de vuist op tafel. Hoe duidelijker jouw Néé!, hoe helderder je JA’s!
  4. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. Na het eerste consult plannen we de overige 3 gesprekken in. Deze zijn niet verschuifbaar. Wel mag je, als je onverhoopt niet kunt, altijd iemand anders jouw plek laten innemen.
  5. Ik stel je altijd voor aan voor jou interessante gesprekspartners. Dit is een gratis service. Je neemt voor iedere gesprekspartner een kleine attentie mee, houd hem of haar op de hoogte van het verloop van je keuzeproces en bent ook zelf bereid in de toekomst een andere leuke hoogvlieger in zijn/haar loopbaantraject te steunen.

Is dit precies waar je behoefte aan hebt?

Bel voor een korte kennismaking. Als dat goed voelt, plannen we het eerste consult in. Na het eerste consult besluit je of je verder wilt. Dan ontvang je de factuur.

Petra Hiemstra – 06-33803867. Ben ik in gesprek? Spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik kijk er naar uit je weer te spreken of voor het eerst te ontmoeten!

Inschrijven

Soort ticket Prijs Plaatsen
Herfst aanbod I Carrière Coaching I 4 gesprekken + bonus
Ontvang 4 carrière coach gesprekken en krijg een gratis trainingsdag Ik Luister Je Groot cadeau. Bel of mail voor het maken voor de eerste afspraak!
€968,00

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaardenKaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/11/2018 - 09/01/2019
09:30 - 18:00

Locatie
Haagse Hoogvliegers I Nassauparc

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
6

0 SCHRIJF EEN REACTIE

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *