CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Coachkwartiertje

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld.

Het CoachKwartiertje is een kort contactmoment van 15-30-45-of-60 minuten via telefoon of zoom. Ik heb dan volledig aandacht voor jou! Voor wie je bent, wat je voelt, wat je ervaart, bezig houdt, dwars zit en voor wat je wilt bereiken. 

Het CoachKwartiertje kan meestal op (hele) korte termijn worden ingepland. Als je hieronder je keuze maakt, krijg je van mij enkele opties voor de meest mogelijke korte termijn. Dan bel ik je of je ontvangt van mij een zoomlink.

Anoniem je vragen bespreken mag uiteraard ook.

Het CoachKwartiertje is voor iedereen die wil sparren over een actueel persoonlijk, zakelijk, HB of leiderschapsvraagstuk. Het is ook geschikt voor HR adviseurs of collega coaches die behoefte hebben aan een kort intervisiemoment of die meer willen weten over hoe om te gaan met hun HB-coachee of medewerker(s).

Petra: ‘In dit kwartiertje luister ik je met liefde groot. Stel ik je vragen waardoor jij de antwoorden in jezelf kunt vinden. Ik heb een groot vertrouwen in jouw creativiteit en innerlijke waarheid. Mijn kracht is om met empathie, respect en oprechte interesse snel tot de kern te komen van waar het voor jou écht over gaat’. 

Wat is het verschil tussen een intake, coach sessie en een CoachKwartiertje?

Als je even wilt bellen om te horen of ik een goede coach voor je kan zijn is die intake (max. 15 min) altijd gratis! In dat gesprek voelen we of er voldoende klik is om een eerste coachconsult in te plannen en kun je alle vragen stellen die je wilt om te bepalen of ik voldoende kan aansluiten bij jouw coachvragen en wensen. Ditzelfde geldt als je op zoek bent naar een leuke luisterlessen, grootluistertraining of Leergang LuisterLiefde/Kunst.

Dit CoachKwartiertje is bedoeld als je (nu nog) geen klant wilt worden en het wél fijn vindt om met een coachprofessional op niveau over een actueel vraagstuk te sparren. Zodat je vrij blijft en hopelijk op basis van onze interactie snel voortvarend verder kunt.

Bij een regulier coachtraject werken we vanuit jouw biografische verhaal toe naar jouw betekenis in onze samenleving de komende jaren. Als het eerste consult goed bevalt, kies je voor een x aantal sessies. Dan committeren we ons beide aan het traject. Dan werken we samen aan het helder krijgen en bereiken van jouw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke doelstellingen.

Wat kost een CoachKwartiertje?

Tarief: 30 euro per kwartier – 60 Euro voor een half uur – 90 Euro voor 45 minuten – 120 Euro voor een uur.

Ter vergelijking: een reguliere coachsessie duurt 1,5 uur en kost 250 Euro voor particulieren en 305,20 voor organisaties. In dit tarief is een half uur voor- en nabereiding van mijn kant inbegrepen. Bij een regulier coachtraject ontvang je ook mijn handboek en kun je tussendoor kostenloos contact opnemen als je vragen hebt of snel iets wilt afstemmen.

Het tarief voor een CoachKwartiertje is goedkoper omdat het om coaching in het moment gaat. Er vindt geen communicatie voor- of achteraf plaats. Ook maak ik geen gespreksverslagen, zodat we hier later op kunnen terugkomen. Mocht je op een later moment een vervolg willen inplannen, praat me dan graag bij over wat volgens jou besproken is. Dan gaan we daarmee verder.

Aanmelden CoachKwartiertje(s) & goed te weten

  • Om dit aanbod zo laagdrempelig en goedkoop mogelijk te maken, is het niet mogelijk om je CoachKwartiertje te verzetten of om er voor- of achteraf met elkaar over te spreken. Afspraak is afspraak. Kun je onverhoopt niet, dan krijg je geen geld retour.
  • Omdat het niet om een reguliere coachsessie gaat en er geen verslaglegging plaatsvindt, is het klachten reglement op deze sessies niet van toepassing. Voor écht goede, diepbaande coaching heb ik immers een breed beeld nodig van wie je bent, waar je vandaan komt en naar toe wilt.
  • Je kunt hieronder direct je keuze maken en betalen. Ik stuur je dan een overzicht met belmomenten op korte termijn. Geef graag aan of je wilt bellen, whatsappen of wilt zoomen.
  • Op de betaalbevestiging vind je alle gegevens die je voor je administratie, werkgever of accountant nodig hebt. Hierop staat de BTW vermeld. Je krijgt geen aparte factuur.
  • Haagse Hoogvliegers is in de zomerperiode gesloten tussen 15 juli en 15 september.

Mocht je dringend behoefte hebben aan een luisterend oor of in nood zitten, bel dan met de luisterlijn. Dit is een gratis service.

 

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Coachkwartiertje - 15 minuten
Ja, ik heb behoefte aan een coachkwartiertje. Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€30,00
Coachkwartiertje (2x) - 30 minuten
Ja ik heb behoefte aan een dubbel coachkwartiertje van 30 minuten - Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€60,00
Coachkwartiertje (3 x) - 45 minuten
Ja ik heb behoefte aan een driedubbel coachkwartiertje van 45 minuten - Stuur me graag enkele belmomenten toe voor de korte termijn.
€90,00
Coachkwartiertje (4x) - 60 minuten
Ja ik heb behoefte aan een 4 x een coachkwartiertje (60 minuten) - Stuur me graag wat opties voor het eerstvolgende belmoment.
€120,00

Registratiegegevens

Hierbij bevestig ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Payment and Confirmation


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/05/2024 - 16/12/2024
10:00 - 18:00

Categorieën

Beschikbare plaatsen:
100

Delen:

Neem contact met ons op
Laatste blogs
Evenementen
Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject voor 7,50 Euro (e-book)

Doe Het Zelf Coachtraject (e-book) – Heb je wel behoefte aan een coachtraject maar is dat op dit moment bijvoorbeeld te duur of wil je liever éérst een zelf aantal zaken op een rij zetten? Bestel dan dit e-book en ga (alvast) aan de slag! Een coachtraject kost tijd, aandacht en … geld! Zéker als […]

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

CoachKwartiertje – NIEUW! – 15 minuten volledige aandacht voor JOU (of meer)

Het CoachKwartiertje – Soms heb je NU behoefte aan een luisterend oor. Warme aandacht voor JOU. Een paar goede vragen die zaken verhelderen of in een ander licht zetten. Liefdevolle en heldere reflectie van een neutraal persoon. Intervisie over een lastige casus. Voor al die momenten is het Coachkwartiertje bedoeld. Het CoachKwartiertje is een kort […]

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken I Gratis CONCEPT test I Voor commissarissen

Zelfevaluatie grootluisteren & samenwerken – In samenwerking met Hemingway PG, opleider en trainer van commisarissen, is Haagse Hoogvliegers een zelfevaluatietest aan het ontwikkelen rond ‘grootluisteren en samenwerken’. Deze test wordt specifiek ontwikkeld voor commissarissen, bestuurders en politici (in spé). Immers, juist van commissarissen en bestuurders wordt gevraagd dat zij kunnen samenwerken op het allerhoogste niveau. […]

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – 6 x 1,5 uur gratis loopbaanadvies voor Rijksambtenaren

Regeling Loopbaanadvies A&O Fonds Rijk – Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (plus BTW) aanvragen voor een loopbaanscan, loopbaanadvies of carrière coaching bij een CMI-gecertificeerde coach naar keuze! Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met je […]

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek voor 7,50 Euro (e book) – NIEUW

Biografie en Traumaherstel werkboek – Hoe langer ik coach (nu zo’n 12 jaar) – hoe meer ik ben gaan inzien hoezeer de persoonlijke biografie van mijn coachees doorwerkt in het heden. In ieders biografische verhaal kun je veel aanwijzingen vinden die verklaren waarom mensen zich juist nu zich ‘niet zo senang voelen’ of waarom zich […]